![]() |
#242 | |
Guest
|
![]() Cytat:
cechy osobowości, umiejętności, zainteresowania można edytować za pomocą MultiPainting, który można pobrać z www.simchoatics.com albo poprzez SimPe (obsługę obydwu znajdziesz w dziale z poradnikami). |
|
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
chodzi mi o edytowanie skinów, koloru oczu
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
Czy jak mam pozyczone od kumpla ts2, to czy moge zainstalowac ts2ns????????????????????????????????????????????? ?????????????????
|
![]() |
![]() |
#246 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
możesz bo NS się uruchamia z płyty NS
![]() Ostatnio edytowane przez vivien : 24.03.2005 - 19:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Guest
|
![]()
Mógłby mi ktoś podać dokłądny link do insiminatora bo jakoś nie mogę go znaleźć na www.modthesims2.com :/
Ps. Czy po zainstalowaniu insiminatora muszę na coś uważać żeby nie popsuć gry? |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]()
ostatnio akademik, w ktorym mieszkaja moi studenci sie tak jakby "rozpadł graficznie" na 2 czesci (gdy sie patrzy na otoczenie uniwersytetu simowego) i jedna czesc sobie "lezy" na ulicy a druga stoi tam, gdzie powinien stać akademik, ale taka rozebrana, prawie same ściany, tak dziwnie... -- co to moze byc? jak sie tego pozbyc?
TUTAJ JEST SCREEN --> http://img111.exs.cx/my.php?loc=img1...=screen6me.jpg Widac bardzo dokladnie tą drugą część, która sobie "leży" na ulicy ... dlaczego tak sie skopało? :/ |
![]() |
![]() |
#249 | |
Guest
|
![]() Cytat:
http://www.modthesims2.com/showthrea...ht=insimenator Ten hack potrafi zepsuć grę, uważanie nie pomaga ... ale u niektorych działa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
odpowiedzcie prosze na moje pytanie na poprzedniej stronie.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |