|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś zabiłam roznosicielkę poczty (nie Wiesie), ale nie zapisałam, bo mi się tak trochę... No wiecie jak zrobiło... :unsure:
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja kiedyś chciałam zabić fanatycznego fana ale totalnie nie wyszło
dzisiaj zabiję dzieci Eldena Czkawka i Klary (niegdyś Urokiczar aler teraz Czkawek) - Lune już zabiłam i wygłodziłam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mogę zrobić zombiaka jak nie mam Światowego Życia tylko Zwierzaki, a tam jest ta panna Lucyna...?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś głodziłam moich sąsiadów(simów).Pierw ich zapraszałam a potem płotkiem ogrodzałam i jak umarli to sobie cmentarz zrobiłam hehe i potem w nocy moją simke duchy ciągle nawiedzały bo ani razu za nimi nie płakała
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja kiedys w rodzince Kumpli zamordowalam tego lysego faceta potem ozenilam ta babke z innym facetem ktory mial 2 dzieci i ich tez zabilam i pozniej jeszcze na ich dzialce innych zabijalam i mialam ladny cmentarz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
EEEEEJJJJJ!!!!
![]() ![]() ![]() Jak sprawić żeby panna lucyna ZROBIŁA ZĄBIE Z UMARLAKÓW??? - bo ja nie wiem??? - wie ktoś?? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Panna Lucyna chyba nie robi zombie tylko ożywia simów.A zombie robi kostucha ale to już nie pamiętam w jakim dodatku to było.Chyba randka?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
kostucha byla w swiatowce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Kiedyś miałam simkę, ona wyszła za mąż, urodziło im się dziecko, dziecko dorosło, jakoś. I ta simka ze swoim mężem zaczęła się całować. Dziecko na to patrzylo i tak kiwało głową na "tak" (od góry do dołu)... |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|