|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jest na kartonie od mleka,zrobili w dziwnowie jej klon,na obrazie jest dziewczyna podobna do niej,w balonie podobno też jest który lata po otoczeniach,i na otoczenie można też dać jej posąg z kryształem,jeśli ma się OŻ...Bella Ćwir jest zbyt sławna!
Prawdziwa Bella jest pewnie usunięta nieodwracalnie,skoro nawet boolProp nie przywróci jej całkowicie... whiskey,twarz można zmieniać tylko w dodatku NS,a Bella jest w podstawowej wersji! |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
JA, grając Mortimerem, przywołałem Bellę normalnie, wskrzeszeniomatem i normalnie sobie żyje, wytłumaczyła mi (a przynajmniej Mortimerowi) tajemnicę swojego zniknięcia. Szkoda, że nie znam simowego
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tiaa....
A ja jestem pszczółka maja... ciekawe skaz miałeś/aś jej nagrobek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A może ta Bella nawet nigdy nie istniała?
Tylko Maxis napisał historyjkę, pododawał wspomnienia związane z Bellą, i chciał, abyśmy robili śledztwo? |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ten w ogródku Cwirów? ![]() Cytat:
EDIT: up@ Co?! ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 07.03.2009 - 17:34 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bella nie żyje !!!
Mam na to dowody: - można umówić się z nią na randkę, ale po wprowadzeniu się po kilku dniach zamienia się w ducha - w Dziwnowie była prawdziwa Bella, ale umarła i wstawiono klona (dowód: w SimPE w Dziwnowie są dwie Belle). Wytłumaczenie: - Bellę porwali kosmici i ją zwrócili - twórcy gry wyprowadzili Bellę od Mortimera i przenieśli ją do Dziwnowa - Bella umarła w Dziwnowie chyba mając 24 dni do stania się emerytem (wtedy stała się u mnie duchem). Dlatego Bella w drzewie genealogicznym jest jako żywa, gdyż nie umarła w Miłowie i pamięć tej okolicy nie odnotowała jej zgonu. Próbowałem kiedyś z innymi postaciami. Przeniosłem Simkę z Miłowa do Dziwnowa. Ona zmarła, a jej dzieci w Miłowie mieli w drzewku genealogicznym matkę żywą. PS. W The Sims 3 Bella powraca jako dziecko, gdyż gra opisuje losy Miłowa przed The Sims 1. http://sims.wikia.com/wiki/Bella_Goth |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ar. to brednie co piszesz - przecież Bella tak naprawdę żyje tylko, że jej niema, a wskrzesić sima można tylko mając jego nagrobek lub znając go przed śmiercią, a Bella nie jest pochowana w ich rodzinnym cmentarzu tak jak twierdzisz Kubku. Jeszcze na poprzedniej stronie napisał Dominic, że spotyka ją często na parcelach publicznych w Miłowie - nie chcę być sceptyczny, ale jakoś ja jej nigdy nie spotkałem jeżdżąc często po tych parcelach.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy o to ci chodziło, ale Bella jest jego matką, Mortimer ojcem, a KAsandra siostrą.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 17
|
![]()
Kubek! Mortimer i Bella to małżeństwo ich rodzoną córką jest Kasandra, a ich synem, ale adoptowanym jest Aleksander.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|