![]() |
#242 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Daj po prostu changeLotZoning community Bedziesz mial zamieniona mieszkalna na publiczna |
|
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Przepraszam że nie moge odpisac gdyz nie działa mi forum, więc skrzypek napisze.
Właśnie w tym problem, że chcę zamienić parcelę publiczną na parcelę mieszkalną. w tamtym poście to był tylko przykład P.S. jestem ona o_O To kladzia napisała ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
Żeby kod zadziałał, musisz na parceli wpisać odpowiedni kod (changeLotZoning residential), zapisać grę, wyjść do otoczenia i wejść ponownie na parcelę.
|
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
Ok, jakoś sie udało mi wejść i udało się zmienic parcelę publiczną na parcele mieszkalną, ale kolejny problem. Wprowadziłam rodzinę, wchodzę normalnie są fundusze ale nie ma rodziny. Może juz było cos takiego, jeśli tak to prosze o przekierowanie mnie do tego trematu bądź postu, gdyz wyszukiwarka mi nie działa :/
|
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
Komputer generuje mi postaci z róznymi skinami na różnych częściach ciała (głowa inny kolor i tułów inny). Coś zepsułem przy wgrywaniu dodatków. Jak to naprawić?
|
![]() |
![]() |
#247 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
W tytule posta masz "default skin", jeśli chodzi Ci o to, jak usunąć ściągnięte skiny, których nie chcesz mieć (nie wiem, może one są winne?), to możesz znaleźć je i usunąć za pomocą programu Content Manager albo Clean Installer. Poradniki: Content Manager Clean Installer
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]()
thx za szybką reakcję
![]() Dotyczy to wszystkich "miastowych", którzy pojawiają się w grze oraz przy generowaniu defaultowego Sima. Wcześniej było dobrze. Teraz defaultowo generowane Simy mają "tiny" głowę, medium resztę ciała. Przy kąpieli pojawia się dodatkowy problem, bo po rozebraniu dolna część ciała też się robi "tiny" ![]() Upatruję (może niesłusznie) ten problem w przypadkowej podmianie skinów zadeklarowanych jako defaultowe dla standardowych karnacji. Nie chcę się pozbyć tych skinów, chciałbym tylko przywrócić ich jednorodność. Ma ktoś jakąś wiedzę jak to zrobić? Ostatnio edytowane przez Simben : 24.04.2006 - 15:45 |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
witam
jak mam dać awans pracownikowi w WB.???? |
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
Awans możesz tylko na kierownika - Zarządzenia > Awansuj na kierownika.
(żeby móc musi długo pracować) Możesz też ustalic pesje - Zarządzenia >Ustal Pęsje (czym dłuzej pracuje u ciebie tym automatycznie ma wieksza pesje. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|