![]() |
#242 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Proszę architekt:
Objaśnienia: Tech.- technika Log.- logika Kreat.- kreatywność ![]() dni oznaczone tym kolorem, to dni wolne dni oznaczone tym kolorem, to dni pracujące Praca dla dorosłych [i]-Mieszacz cementu 155$ pn. wt.śr. czw. pt. so. n. -Murarz 176$ pn. wt.śr. czw. pt. so. n. Tech.1 -Brygadzista 284$ pn. wt.śr. czw. pt. so. n. 1 ![]() Tech.2 Log.1 -Kierownik firmy budowlanej 415$ pn. wt. śr. czw. pt. so. n. 2 ![]() Tech. 2 Log. 2 Kreat. 1 -Pomocnik architekta 524$ pn. wt. śr. czw. pt. so. n. 3 ![]() Tech.3 Log. 3 Kreat. 2 -Kreślarz 615$ pn. wt. śr. czw. pt. so. n. 4 ![]() Tech. 4 Log. 4 Kreat. 4 -Architekt 985$ pn. wt. śr. czw. pt. so n. 6 ![]() Tech. 5 Log. 6 Kreat. 5 -Partner architekta 1 123$ pn. wt. śr. czw. pt. so n. 8 ![]() Tech.5 Log.7 Kreat. 7 -Mistrz- architekt 1 970$ pn. wt. śr. czw. pt. so. n. 11 ![]() Tech. 6 Log. 10 Kreat. 9 -Planista miejski 2 300$ pn. wt. śr. czw. pt. so. n. Praca dla nastolatków i emerytów Objaśnienia: Tech.- technika Log.- logika Kreat.- kreatywność ![]() dni oznaczone tym kolorem, to dni wolne dni oznaczone tym kolorem, to dni pracujące -Mieszacz cementu 56$ pn. wt.śr. czw. pt. so. n. -Murarz 76$ pn. wt.śr. czw. pt. so. n. 1 ![]() Tech. 1 Log. 1 Kreat. 1 -Brygadzista 102$ pn. wt.śr. czw. pt. so. n. A resztę to zobaczę jak mi się będzie chciało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Reputacja: 10
|
![]()
Słuchajcie
A ja się zastanawiam czy Maxis dobrze zrobiło z Czasem Wolnym a skoro jesteśmy przy karierach to zastanawiam się czy można dostawać punkty hobby za pracę którą wykonujemy przykład: Kulinaria - Gastronomia Gry - Gracz Natura- Poszukiwacz przygody i ta co można dostać krowokwiata Sztuka i Rzemiosło- Architektóra Muzyka i Taniec- Taniec, muzyka Sport- Sportowiec Fitnes - Armia Film i Literatura - nie jestem pewien ale Dziennikarstwo Nauka- Naukowiec, Medyk, okultyzm(panamoralna) |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
Co masz na myśli?
![]() A co do drugiego, oczywiście że nie xD
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
Bo zauważyłem,że w niektórych parcelach hobbystycznych są nagrody zawodowe i pomyślałem,że można zdobywać punkty hobbystyczne za kariere które podałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Guest
|
![]()
Mógłby ktoś jeszcze podać ścieżki karier albo link do bloga w którym są?
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
|
![]() Cytat:
Doman145 - znalazłam ![]() http://sims.gry-online.pl/serwis/rea...?article_id=36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
Mam problem z maszyna do szycia, ustawiam ją w domu, stawiam przy niej krzesło, a sim i tak "krzyczy", że nie może wykonać opcji. Co zrobić, by Sim szył? Jakiś specjalny rodzaj krzesła?
![]() |
#250 |
|
![]()
Na pewno nie taboret, może maszynę źle ustawiłaś ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|