![]() |
#241 |
Guest
|
![]()
Dawno mnie nie było...
Jeśli chodzi o Simsy 3... Poleciałam po nie już w dniu premiery do Saturna. Oczywiście cała szczęśliwa wróciłam do domciu i uruchomiłam grę... Ekhe... Grafika w sims 3 niektórym się podoba innym nie. Mi nie. Mimo, że jest to w 3D JAKOŚ nie mogę jej przełknąć. Szczerze mówiąc nie jest łatwo stworzyć ładnych simsów. Pozatym gra się ciężko... nie tak leciutko jak w 2 ty tu to, ty tamto. Simsy wszystko robią dłuuuugo - potrzeby są spychane na ostatni plan ( co mi się nie podoba) i bardzo trudno je zapełnić.Ten nastroj to kolejny upadek The Sims 3. Jeśli chodzi o plusy. To wszystkie są w trybie robienia sims. Np. odrosty, odzielne buty itd. Jednm słowem nie jestem jakoś specjalnie zadowolona. ;/ |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie tylko się da skakać po drzewach rodzin spowinowaconych, przykładowo mój sim ożenił się z simką, a jej rodzina z kimś tam itd. Tak samemu jak się podoba, to chyba się nie da bez zmieniania aktywnej rodziny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Reputacja: 14
|
![]()
Minusy - grafika taka sobie spodziewałam się większej różnicy, postępu, ogólnie nie ma nic czego nie można by poprawić/dodać w The Sims 2 zwykła nagonka na kasę ale dla mnie ok, niech będzie, że to inne simy..
![]() ![]() To, że można tworzyć własne tekstury SUPER! Minus - mało rzeczy, ubrań.. ale mam nadzieję, że dodatki nas nie zawiodą ![]() ![]() Dużo hałasu o nic ![]() Jedyne wielkie plusy to możliwość tworzenia tekstur i chodzenie po całym mieście ![]() Ostatnio edytowane przez Gabiq : 25.06.2009 - 14:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
The Sims 3 mnie zawiodło. Nie będę tutaj wypisywać wad i zalet gry, bo wszystko zostało już wymienione. Wydałam na Simsy 130 zł + koszt przesyłki i uważam, że gra nie jest warta tych pieniędzy. Dwójka była lepsza, bez dwu zdań. Zastanawiam się, czy sprzedać grę na Allegro...
|
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
grafika nie zachwyca tak jak w wiekszosci produkcji EA . myslicie ze oni beda inwestowac w ta gre jesli i tak 33% graczy sciagnie ja z neta ?
|
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
bardzo fajna gra,chociaż ma więcej wad niż zalet bardzo fajne jest to zbieranie kamieni np.rożowy diament albo różnych owadów , metali itp. fajne też jest jeszcze chyba nikt tu nie podał że np. kupujesz dom i jak chcesz już grać tym domem to wyskakuje ci komunikat ojojoj twój dom został zbudowany na prastarym cmentarzysku bla bla bla przyjmij wyzwanie i nic nie musisz robić jakiść gość pryjeżdża i ci te duchy wysysa i już pisałow instarukcjii że jest nagroda jak pokonasz wyzwanie to ja dostałam 3 kamienie w tym różowy diament wart chyba 1400$ a wady są takie:
-nie ma animacjii jak wsiadasz na rower lub do samochodu, -bardzo brzydkie ubrania w trybie twożenia sima, -nie można piersi regulować a można jaieś muskuły ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Mi sie podoba dostałem od mamy (Wcześniej grałem w the sims 1 z wszystkimi dodatkami) Dal mnie są dwie wady
- denerwje mnie marnyrzech... i to zeby mieć dobre całkiem trzeba mieć full kasy - trudność poruszania się ale mozę to ja muszę sie przyzwyczaić ze nie jest tak łątwo jak w jedynce + ogólnie gra fajna nie spodziwałem się żeby mnie wciagneło a jednak xD !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Bo może mnie też to denerwuje, a nawet nie wiem ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 02.07.2009 - 07:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
chyba chodziło o marny rzęch czyli ten najtańszy samochód.
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
Jeszcze się tu nie wypowiadałem, nie wiem czy warto, wątpię, że ktoś to czyta, whatever, gra ZAPOWIADA się o niebo lepiej od The Sims 2. Wy zapominacie o jednej, podstawowej rzeczy. Porównujecie The Sims 3, wersję świeżutką, o braku dodatków, z The Sims 2, która trochę lat ma na karku, a dodatków od groma. Porównajcie obie PODSTAWOWE wersje. Różnica jest ogromna - na korzyść Trójki, moim skromnym zdaniem.
Grafika: ciekawa, dużo się nie wypowiem bo gram na najniższych detalach. Muzyka: w sumie i tak jej nie słucham podczas gry, aczkolwiek jest mniej denerwująca niż w Dwójce. Wczytywanie: na prawdę gra chodzi szybko. Przeskakiwanie pomiędzy parcelami, oknem zmieniania wyglądu, tworzenia rodziny jest SZYBKIE. No i wizualizacja wczytywania jest również przyjemna dla oka. Żadnych tandetnych, świecących kwadracików. Grywalność: kilka ciekawych rozwiązań. Np: pasek humoru - Sim wydaje się być bardziej ludzki. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|