![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak trzeba pociagnac za pochodnie, ale przyznam ze w jednej rodzinie mi to zadzialalo, a w drugiej nie moglam tego zrobic, nie bylo takiej mozliwosci bo pokazywal mi sie kursos "domek" jak podczas odwiedzania jakiegos domu z rodzina
powoli zaczynaja mnie denerwowac te bledy;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Co do tego błędu z paskiem starości to mimo iż niby odmładza sima, wiek i tak leci tak jak leciał... Kiedyś wrócilem emerytem z wakacji, wrócił mu pasek do początku a i tak zmarł za 2 dni tak jak miał umrzeć...
Skąd wziąć tą sadzonkę czy tam roślinę życia? I co z tym sarkofagiem o którym pisałem, jest taki w ogóle czy to była plotka? |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
Moja simka ma 7 poziom fotografowania i wyskakuje jej pragnienie kupna nowego aparatu (obecnie ma aparat PstrykPstryk - czyli ten najprostszy) poszłam do sklepu ogólnego zarówno we Francji jak i w Chinach, klikam na kasę a tam znów ten aparat PsrtykPstryk!Nie wiem co mam dalej robić??
|
![]() |
![]() |
#245 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
Dlatego ja kupiłam lepszy aparat w trybie kupowania, z włączonym buydebug, bo możliwość kupna dobrego aparatu jedynie w Egipcie nijak wiąże mi się z grą bez kodów i ułatwień - przecież to nie jest nic regionalnego, w dodatku i tak trzeba zapłacić normalnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#248 |
|
![]()
No właśnie; skąd wsiąść tą roślinę życia?
![]() |
#249 | |
|
![]() Cytat:
![]() Trzeba znaleźć nasionko z kategorii specjalne. Wiem też, że w Egipcie, w piramidzie, tej przy oazie, rośnie ta roślinka w ostatniej komnacie, jest tam też krzew śmierci ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 09.12.2009 - 21:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
We Francji powinna być fotografia!
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |