![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś wie o co chodzi z tym komunikatem w Egipcie, który wyświetla się co chwilkę?? Wielki sim James jakiś tam miał problem z pamięcią i gdzieś musiał mieć spisane kody bezpieczeństwa??
|
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Podczas jednej z misji (dyskutowano o niej stronę wcześniej, ta z trzema zagadkami), aby znaleźć ukryte schody w wyznaczonym domu należy wejść do łazienki i z niej skorzystać. Przy wychodzeniu pojawia się komunikat o kartce przyklejonej do klamki - właśnie z kodami bezpieczeństwa Jamesa Vaughana.
Może też być 615 - licząc od lewej do prawej Ostatnio edytowane przez HNL : 13.01.2010 - 20:29 |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
Znalazlam ponownie ten dom, skorzystałam z łazienki i komunikat dalej się wyświetla :/
Ostatnio edytowane przez fryciuuniaaa : 14.01.2010 - 12:12 |
![]() |
![]() |
#245 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też tak miałam, jak przechodząc zagadkę z kodami poszłam na łatwiznę i użyłam boolPropa. Wróciłam i przeszłam tę misję i komunikat już się nie wyświetlał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
Mam kolejny problemik =.= Mam pokonać w Chinach kogoś (lub coś) o nazwie Dong Hua ( czy jakoś tak) i wygrać turniej Sim Fu. Problem w tym, że pierwszy raz mam takie zadanie i nie mam pojęcia, gdzie i kiedy jest ten turniej. Na mapce nie mam nic zaznaczonego.
|
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Czy może mi ktoś powiedzieć jak wykonać misje z odniesieniem szczątek kustosza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
|
![]() Cytat:
![]() asiak155: http://forum.thesims.pl/search.php?searchid=1135383 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
Grobowiec Dong Huo jest w smoczej paszczy. Jak już tam będziesz by go pokonać wystarczy stanąć na wszystkie kamyczki które będą Ci się pokazywać np. po otwarciu skrzyni. A co do turnieju to masz podane z jakim simem musisz go wygrać i najlepiej iść do niego do domu, ale zadzwonić (będzie możliwość wezwij przeciwnika turniejowego czy jakoś tak)
|
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
Hm u mnie na cmentarzu nie ma nigdzie zaznaczonego gdzie mam umieścic szczątku kustosza. Wyciągam go z ekwipunku macham po całym cmentarzu bo może uda mi się przypadkiem go gdzieś umieścić. Próbowałam wsadzić go do skrzyń i nic. Nigdzie nie moge go umieścić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|