Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.10.2011, 07:11   #1
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zdjęcia i filmy z CAP-u.

Cytat:
Napisał anjanka Zobacz post
Zgadzam sie z Ejak jak sie gra w demo to pozniej nie ma takiego zachwytu nad pełną wersją bo już to widziałeś...wiem to bo kiedyś grałam w gry demo i nic mnie nie zdziwiło później bo już to widziałem. A tak wielka nie wiadoma, nie wiesz jak się tworzy zwierzaki i to jest fajne. No ale każdy robi co chce , a ja mam prawo do swojego zdania
I właśnie mnie nawet nie ciągnie, by demo jakoś tam przerobić i grać bez większości opcji.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.10.2011, 11:31   #2
Arisane

Narutoman, Twój Mruczek jest prześliczny na drugim zdjęciu i przesłodki na trzecim! Psinek podoba mi sie najbardziej na drugim zdjęciu, a konik... konik podoba mi się równo na wszystkich.

ania_1981, zdjęcie z brudnymi zębami jest ochydne; Koń może opłakiwać zmarłego?! Jrlonek fajnei wygląda, rzeczywiście, jakby latał.
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2011, 19:09   #3
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

dlatego tez ja nie ściągnęłam dema.A wasze zdjęcia są naprawdę fajne.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2011, 19:20   #4
Searle

Naruto, świetne są te Twoje zwierzaczki.

Mnie już simy nudzą, pewnie dlatego, że wiem, że już niedługo dojdą do nich zwierzaki
stare 04.10.2011, 20:24   #5
anie_1981

Mnie tak samo zwykłe Simy już nudzą, w sensie, że chcę już Zwierzaki. Dlatego bawię się Demem, dla zabicia czasu. No i mogę przynajmniej popatrzeć na koniki...

Zbudowałam moim koniom taką niby stajnię... Zamykam je na noc, nie podoba im się to

Moja ślicznotka, Kometa... Czyż nie ma uroczej mordki?

Próbowałam z tą nową stroną, ale jak dla mnie odpada totalnie. Nie znam tego przeklętego niemieckiego i nie wiem który link to "bezpośredni", nie polecam strony nieznającym niemieckiego. U góry są jakieś 3 wersje linków, żaden nie pojawia się na forum.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2011, 20:47   #6
nmin

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Próbowałam z tą nową stroną, ale jak dla mnie odpada totalnie. Nie znam tego przeklętego niemieckiego i nie wiem który link to "bezpośredni", nie polecam strony nieznającym niemieckiego. U góry są jakieś 3 wersje linków, żaden nie pojawia się na forum.
Bilder auswählen - wybrać zdjęcia
Größe ändern - wybrać rozmiar (wybierasz przed wybraniem zdjęć)

Na następnej stronie patrzysz na linki wypisane na dole i wybierasz "Direktlink für Originalgröße (Hotlink)", to jest link bezpośredni do rozmiaru, który wcześniej wybrałaś (lub oryginalnego, jeśli tego nie zrobiłaś). Na forum wstawiasz go w tagi "img".
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2011, 05:22   #7
Damian
Guest

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Mnie tak samo zwykłe Simy już nudzą, w sensie, że chcę już Zwierzaki. Dlatego bawię się Demem, dla zabicia czasu. No i mogę przynajmniej popatrzeć na koniki...

Zbudowałam moim koniom taką niby stajnię... Zamykam je na noc, nie podoba im się to
http://i.imgur.com/GwX9o.jpg
Moja ślicznotka, Kometa... Czyż nie ma uroczej mordki?
http://i.imgur.com/qcNyw.jpg

Śliczne te twoje zwierzaki, najbardziej podoba mi się ta stajnia później może ja też wstawię jakieś screeny z gry

Ostatnio edytowane przez Damian : 05.10.2011 - 14:54
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2011, 21:01   #8
anie_1981

nmin, wiem jak się wstawia zdjęcia na forum, ale nie znam tamtej strony, ani niemieckiego, więc ją olewam Zwłaszcza, że tak czy siak trzeba klikać na wszystkie zdjęcia po kolej, żeby mieć linki. ImageShack ma tą dobrą stronę, że kopiuje się wszystkie bezpośrednie linki na raz, to znacznie ułatwia sprawę, gdy masz kilkanaście zdjęć do wstawienia. To chyba jedyna taka strona, ale się zacina. Widać nie można mieć wszystkiego...
stare 04.10.2011, 21:11   #9
nmin

Wiem, że wiesz, jak się wstawia, ale powiedziałaś, że nie możesz znaleźć po niemiecku bezpośredniego linku, więc powiedziałam, gdzie jest i co oznacza co Strona jest bardzo prosta w obsłudze, nie ma sensu zniechęcać innych nieznających niemieckiego. Przy małej ilości zdjęć jest bardzo wygodna i o wiele szybsza od Imageshack.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2011, 08:29   #10
anie_1981

Ja tam lubię wiedzieć więcej przed premierą, więc korzystam z wszelkich informacji, screenów, filmików i Dema To, czy po tym będzie się gra nudzić czy nie, zależy chyba indywidualnie od człowieka. Mi się ten dodatek jeszcze długo nie znudzi, bo czekałam na niego od początku, jak tylko wydano podstawkę do trójki. Oglądanie zwierzaków w Demie daje mi więc wielką frajdę. Simsy to nie jest gra przygodowa, czy RPG, czy coś takiego. Tam się nie ma co znudzić, bo poznało się fabułę przed czasem. To jak gramy i kim gramy, zależy wyłącznie od nas Co tu ma się znudzić..? Całokształt owszem, czasem wolę zagrać w coś innego, ale na pewno nie poszczególne dodatki...
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania