|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej, mam pewien problem. Kiedy idę do tej maszyny gdzie można robić sobie zdjęcia (głupie i te zwykłe) po zrobieniu zdjęć wyskakuje mi komunikat, że zdjęcia mogę zobaczyć w wyposażeniu Sima, lecz kiedy zrobię sobie te zdjęcia to nie ma ich w wyposażeniu sima ;/. Czy ktoś tak miał ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Przepraszam, jeśli powielę pytanie, ale nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego tematu...
Czy jeśli zainstaluję Zostań Gwiazdą nie mając zainstalowanego Po Zmroku, to wszystko będzie działać? Np te parcele do występów? Boję się, że one działają jak nocne kluby i PZ jest jednak konieczne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie trzeba mieć PZ by by wszystko działało bo to zupełnie inny typ parcel, choć kluby też są otwarte w wybranych godzinach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Gram simką piosenkarką. Już na początku kariery pojawiła się możliwość wystąpienia w Parku Występów(czy jakoś tak) - super, bardzo się ucieszyłam. Jednak poczytałam lekcje na temat piosenkarzy i wiem, że w miarę rozwoju kariery i umiejętności powinny się pojawiać ikony właścicieli innych lokali. Simka ma już 6ty poziom kariery, a mimo to może występować tylko tam. Raz pojawiła się okazja wystąpienia w restauracji (i oczywiście z niej skorzystałam), ale nie pojawiła się już nigdy więcej...
Co jakiś czas gra daje mi okazję, żebym wysłała sima do kogoś przez sim port na występ, ale odrzucam je, bo zwyczajnie nie mam komu tego sima wysłać. Czy to może powodować ten problem? Jeżeli nie wyślę simki przez simport to nie będę mogła występować w większych lokalach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może to nie będzie rozwiązanie w Twoim wypadku, ale właściciele różnych lokali pojawiają się w różnych porach dnia na mapie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Czytałam gdzieś jeszcze, że jest interakcja "wezwij właściciela"... Gdzie mam kliknąć? Na sima? Na lokal? Nigdzie jej nie widziałam...
I czy jest gdzieś spis, które lokale w MF są jakie? W sensie - lokale występów prywatnych, wielkich itp? Może cały czas chodzę nie do tych miejsc, co trzeba, ale nigdzie nie widziałam wyraźnych oznaczeń... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
W Mf nie ma takich klubów.
W edycji miasta możesz je postawić , ale jeśli chcesz festiwale musisz tez do Mf dodać piosenkarzy/akrobatów/magików.
![]() |
#8 |
|
![]()
Aaa... Więc o to chodzi! Instalowałam dwa dodatki(Zostań Gwiazdą i Nie z tego świata) naraz, jeden po drugim, więc myślałam, że w MF się pojawią takie miejsca same... Tak, jak było to w przypadku wysypisk śmieci i salonów stylistów z Kariery... Znaczy w każdym mieście z późniejszego dodatku gdzieś one się same dodawały automatycznie...
No i Park Występów pojawił się w MF sam... No ale okej, pokombinuję, może pododaję takie lokale w edycji miasta i to wystarczy, dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie chciałam pisać jednego postu pod drugim, ale nie jestem pewna, czy gdybym zedytowała mój poprzedni post ktokolwiek by to w ogóle zauważył...
![]() W każdym razie mam problem ze stałymi występami. Mianowicie: mam już zarezerwowane występy w kilku lokalach od pon do pt. Ale kiedy jadę na miejsce ze stałym występem nie mogę kliknąć na scenę. Niczego nie mogę zrobić. Nie mam też żadnej informacji później, że przegapiłam występ... To chyba nie tak powinno być, co? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja za to miałam piosenkarkę która nie mogła mieć stałych występów jej mąż Magik mógł a ona nie. Czy to normalne ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|