Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.08.2012, 10:37   #1
Kamil

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

"Promienie słonecznie nie będą powodować pożarów, gdyż byłoby to zbyt uciążliwe dla gracza" ja ich normalnie zaj****! Dla czego oni za wszelką cenę nie urealniają gry? Boże co za matoły... Do dupy taki dodatek.
Kamil jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.08.2012, 11:39   #2
nmin

No dziękuję bardzo, nie chciałabym, żeby promienie MOGŁY wywołać pożar, bo nie byłaby to tylko zabawa lupą czy lusterkiem, ale też przypadkowe pożary, w efekcie latem co drugi sąsiad kończyłby na cmentarzu.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2012, 11:44   #3
anie_1981

nmin, była wzmianka o łodziach, to było zdanie typu, że "(...) czy pływasz na materacu w SV, czy płyniesz łodzią w Bridgeport (...)". Nie pamiętam dokładnie.

Z tymi pożarami to faktycznie nierealnie zrobili. Ja mam jednak takie wrażenie, że jak pomijają coś negatywnego z realnego życia, to jeszcze ujdzie... Mogli jednak nawet o czymś takim nie wspominać. Zachwalając np. samochód, który chcemy sprzedać, nie mówimy, że nie ma klimatyzacji ani szyberdachu Mówimy o tym, co ma (kółka, kierownicę, karoserię itp. )
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2012, 14:57   #4
Kamil

Ten dodatek to beznadzieja. Nie kupię. Chciałem się przekonac do the sims 3 z dodatkami NZTŚ i CPR ale nic z tego. CPR jest głupie, twórcy też są głupi. Maxis wróć! Will wróć! Co oni bez Ciebie wyprawiają....
stare 13.08.2012, 18:08   #5
Kamil

Za promienie? Sory, ale jesteś trzeźwy? A szklarnie, klub ogrodnika, ogrodnik, nowe roślinki (jedna dynia to mało) to co!? Albo ta przerwa w dostawie prądu... No ja nie moge! Wszyscy czekaliśmy na ten dodatek a tu takie... ekhem... Tylko pogoda i festiwale i tyle tam jest więcej nic. Zaraz tam pójdę i tak im nawtykam że już nigdy żadnej gry nie zrobią. Wstyd EA... wstyd.
stare 13.08.2012, 21:01   #6
Levkoni

Cytat:
Napisał Kamil Zobacz post
Za promienie? Sory, ale jesteś trzeźwy? A szklarnie, klub ogrodnika, ogrodnik, nowe roślinki (jedna dynia to mało) to co!? Albo ta przerwa w dostawie prądu... No ja nie moge! Wszyscy czekaliśmy na ten dodatek a tu takie... ekhem... Tylko pogoda i festiwale i tyle tam jest więcej nic. Zaraz tam pójdę i tak im nawtykam że już nigdy żadnej gry nie zrobią. Wstyd EA... wstyd.
Odzywaj się do mnie dziecko to po pierwsze. A po drugie jak widzisz tylko Ty tak narzekasz, więc skoro nie podoba Ci się trójka to sobie graj w dwójkę nikt Ci nie zabrania. W trójce nie musi być wszystkiego co w poprzednich częściach a Ty widzę chciałbyś mieć dwójkę w trójce dlatego graj w dwójkę. EA nie słynie z rozrzutności dla graczy, ale krytyka dobra jest konstruktywna, a Ty tylko wyliczasz rzeczy z dwójki, których nie ma tutaj. Idź załóż w TS2 klub ogrodnika i z Bogiem dziecino.

Co do tych promieni słonecznych to w informacji było napisane, że nie zrobią pożaru ale mogą spowodować inne szkody. Jestem ciekaw, czy chodziło tylko o nadmierną opaleniznę, czy coś więcej? No i dla mnie ten klub ogrodnika to niepotrzebny, ja w ogóle po raz pierwszy słyszę, że było coś takiego w dwójce A do warzyw już to pisałem i napiszę jeszcze raz - prawie w każdym dodatku jakieś dochodzą nowe, w podstawce było ich już sporo więc nie rozumiem skąd te okrzyki rozpaczy, że będzie tylko dynia

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 13.08.2012 - 21:05
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2012, 18:46   #7
Shiver

Reputacja: 21

Kurczę, jak tak czytam te wszystkie zapowiedzi to coraz bardziej mi się to podoba. Miałem okazję grać w dwójkowe CPR przez bardzo krótki okres czasu, więc nie miałem okazji dobrze go poznać, ale w sumie to wystarczyłoby mi gdyby pogoda w trójce była porządnie wykonana i wolna od bugów i byłbym szczęśliwy. Nie żal mi szklarni, pewnie internetowi twórcy zrobią jakąś jej atrapę, zresztą warto pamiętać, że w dwójce w CPR dodano w ogóle możliwość uprawy roślin, a szklarnia była jakby w ''pakiecie'', podczas gdy trójka rośliny daje na starcie. W połączeniu z dodatkami, które już mam to chyba żadnego więcej już nie będę potrzebował .

Tak, na marginesie - Kamil, spokojnie złość piękności szkodzi .
stare 13.08.2012, 18:59   #8
easey

no właśnie złośc piękności szkodzi ;D
ja tam się bardzo cieszę, jeśli nie będzie jakichś wielkich bugów, to zapewne seasons będzie moim ulubionym dodatkiem.
easey jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2012, 19:31   #9
anie_1981

Ja chcę już ten dodatek! Zrobię słodkiego grubaska i upiekę go na słoneczku A tak zupełnie serio, to ja tylko chcę, by dopracowali system zmian atmosferycznych. W dwójce bywało tak, że ze 3, a nieraz więcej dni, padało bez przerwy. Najpierw nie było pogody wcale, a potem aż do znudzenia, leje deszcz, sypie śnieg, i pioruny palące co popadnie. Owszem, pioruny palące drzewo to coś ciekawego i realnego, ale jak palą Ci się ze 3 dziennie, to już mała przesada A szklarnię sama sobie zbuduję. Kto mi zabroni zbudować budynek i zamontować mu wielkie okna na całą ścianę, a potem ze ściągniętych z neta okien zbudować dach? Pytanie tylko jak się będzie gra zachowywała, bo może nie zareagować na taką "osłonę dla roślin", ale pożyjemy zobaczymy. Podejrzewam, że będzie to całkiem funkcjonująca szklarnia.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.08.2012, 11:45   #10
Kamil

No dobra trochę przesadziłem No ale skoro ts3 to kontynuacja gry to chyba dodatki powinny byc lepsze niż ich poprzednie odsłony w pozostałych częściach.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania