![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
Helga ! D:
Proszę cię, proszę cię, proszę cię, proszę cię, nie zabijaj jej, proszę ! :C Ja tak pięknie proszę :c Przez to jest u mnie burza, za to, że bezdusznie chcesz zabić naszą Helgen ! ;-; Tak cię pięknie proszę, nie rób tego ! :< Jak zabijesz Helgę to masz -1 czytacza, czyli mnie ;__; I dodam może 11 przykazanie. 11. Nie poczyniaj grzechu na Helgę. xd
![]() |
#243 |
|
![]()
luz ludzie.Na zdjęciu widać gościa,który celuje z pistolca w Helga.Co nie oznacza że strzeli.nawet jak tak to Helga MOŻE przeżyje.Więc spoko.
12 przekazanie. 12.nigdy nie rób zdjęć na których ktoś celuje do helgi z Broni palnej ![]() Ostatnio edytowane przez zły chipsik wrogar : 29.05.2013 - 19:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Helga na pewno przeżyje
![]() Bo Gio wie, że jeśli zrobiłby inaczej, my znajdziemy go nawet na końcu świata ![]()
![]() |
#245 |
Reputacja: 15
|
![]()
No i się doczekaliście. Film jest elementem całości!
![]()
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 31.05.2013 - 21:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ojej, tyle czekania na nowy odcinek się opłaciło!
Jak zwykle zabawnie, interesująco i cudownie! xD Robisz bardzo ładne zdjęcia w świetnej jakości ![]() Film bardzo ładnie nagrany. Chciałam tutaj podziękować, bo zakochałam się w muzyce z niego i to dzięki Tobie, bo wcześniej tego nie znałam ![]() Błagam, nie każ nam czekać na nowy odcinek tak długo! ![]() @zcw ja zaś sądzę, że bez takich napisów film jest utrzymany w cudnym klimacie i bardzo dobrze, że ich nie ma ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Fallen : 01.06.2013 - 11:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Odcineczek na dzień dziecka, yay !
![]() Julianna mi się podoba, i ten tekst z kamerzystą.. XD A Helgen ? Dziewczynen wypięknen i ma pięknen sypialnen własnen i też seksi służących : D I te ich stroje, i Giuseppe xd A dzieciaczki ? Adam troszkę przesadził z tym obcięciem na ten sam styl, niech nie będzie aż tak opiekuńczy ! >D I biedna Helga, to wina tego mudżyna :< I piosenka Susan (dobrze piszę ? xd) mnie rozwaliła, śmiałam się 5 minut ; ) I proszę cię, niech Helgen mojen bogen żyjen ! D: A co do filmu - świetny, dzięki tobie polubiłam kolejną piosenkę : ) Czekam już na następną część : ))
![]() |
#248 |
Reputacja: 12
|
![]()
Oopłaciło się czekanie! [trochę bardzo, ale to bardzo przydługie czekanie] u Helgi tyle się dzieje! I chyba nawet przefarbowała się z tego szkockiego rudego na sexi rudy
![]() ![]() Jestem pewna, że Helgen wyjdzie z opresjen, to dzielna babka. No i ta historia z bratem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
super! XD skoro helga ma PONAD póltonowy ciężar,to jak to możiwe że w domu Tuckerów nie zawaliła się podłoga?A co do filmu mogłeś dać napisy o co chodzi np.w sunsent Valley bla bla bla bla,pewnego dnia w domu rodziny zdarzyła się tragedia itp.po za tym niestety Helga nie przeżyje Chyba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Nowy odcinek
![]() Akcja bardzo szybko się rozwinęła, właściwie to nie wiem czy to dobrze, czy źle ![]() Ale teraz Tuckerowie mają chatę, hehe ![]() Odcinek ciekawy, chociaż przyznam, że stare podobały mi się bardziej ![]() No ale na pewno będzie fajnie, film też był super. Czekam na następny odcinek ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|