![]() |
#241 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Wiem - i co z tego. Niech oni to sobie robią nawet na Commodore 64, tylko po co od razu wciskać to na PCta. Jakoś nigdy wcześniej nie mieli problemu z robieniem oddzielnych wersji TS na PC i konsole, tym bardziej nie rozumiem więc dlaczego teraz nagle im wpadło do głowy, by w tym przypadku mieszać jedno i drugie. Mogliby chociaż zrobić opcję wyboru trybu.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ashley, powiedz, że to ceny w złotych
![]() Ten trailer, gdzie była pokazana gra mnie nie powalił. Wciąż wydaje mi się, że simy pokazane w tle, które siedziały na krzesłach, były... sztywne. Fajna rzecz z laleczkami voodoo ![]() ![]() EDIT: KERBI, lama to taka maskotka serii The Sims, więc nie wiadomo, czy jest tutaj ze względu na zwierzaki, czy po prostu dla zachowania tradycji. W podstawie trójki też było coś z lamami ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 20.08.2013 - 17:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kurcze, kurcze, kurcze!!! Przekonuję się do 4
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
Nooo... przejżałem temat. I muszę przyznać, że coraz bardziej przekonuję się do TS 4. Po premierze TS 4 zamierzam wyprzedać moją kolekcję TS 3, więc raczej będzie mnie stać na ppdstawę i kilka dodatków. Tylko ciekawe jakie będą wymagania, bo na święta zamierzam sobie wymienić części w kompie.
a tak btw - ktoś chętny do nabycia podstawy i wszystkich dodatków (oprócz pakietów akcesoriów i Zostań Gwiazdą) do The Sims 3 w okolicach początku 2014 ??? Ostatnio edytowane przez redmoon : 20.08.2013 - 17:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | ||||||
Reputacja: 11
|
![]()
Gdzie tu przycisk "Lubię to!"?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co jeszcze... - simy! - są bajeczne! Tryb tworzenia jest cudowny, teraz będę mogła robić pulpeciki dokładnie takie, jakie być powinny, a nie wystające brzuchy, a reszta ciała szczupła... ;/ Mają ładne uśmiechy, nie straszą tak, jak te z TS3. Ogólnie mają zgrabne postawy i budowę ciała; pomysł na indywidualny sposób poruszania się i różne głosy to rewelacyjny pomysł! ![]() - interfejs - nie wiem, dlaczego was tak przeraża. Ja jestem raczej pozytywnie nastawiona. Oczywiście trzeba będzie się przestawić, ale uważam, że to będzie kwestia wprawy - 1-2 dni i załapie się, o co chodzi i co gdzie jest. Pamiętam moje pierwsze spotkanie z TS2, zaraz po TS1 - miałam sporo problemów, bo podochodziły aspiracje, pragnienia i inne takie różne duperele, nie wiedziałam, co jest od czego... Ale do wszystkiego przecież się dojdzie. A zawsze to jakieś urozmaicenie, jakaś nowość i odświeżenie ![]() - tryb budowy - ja jestem na tak! Nie umiem budować domów, więc dla mnie będzie rzeczywiście wielkim ułatwieniem takie stawianie od razu całych segmentów. Przesuwanie pokojów to jest po prostu... perełka! ![]() - grafika - no tu bym sobie życzyła większą realność, ale chyba jakoś to przełknę. Myślę, że ta cała wymieniona wcześniej reszta chyba mi zrekompensuje te rysunkowe klimaty. W końcu nie robię domów na pokaz, tylko do grania, a jedyne, co może zechcę pokazywać publicznie, to postacie (jeśli już wszystko ogarnę ![]() Podsumowując (i tak nikt tego elaboratu nie przeczyta xD): jestem pod wielkim wrażeniem (znowu! u mnie to tak falami nadchodzi xD). Marzy mi się tylko lepsza grafika. Niezbyt wielkie wymagania sprzętowe. I zero błędów. I będę szczęśliwa, czekając z odłożoną kasą na nową odsłonę serii The Sims. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Zróżnicowanie simów na klasy społeczne byłoby dla mnie idealne, bo lubię raz pograć patologią (może nareszcie moje simy same z siebie będą złe? ;>), a raz urządzać simom życie niczym w brazylijskiej telenoweli ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ale przecież na ŻADNYM zdjęciu nie ma podjazdów ani garaży. Zresztą, pisałam wcześniej, ze to może być tylko dekoracja.
Te tramwaje też uważam za atrapę xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
MATKO BOSKA ALE SE MOŻNA TYŁEK SPŁASZCZYĆ!
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|