|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Czy ja wiem czy z trójkową było by lepiej...podobają mi się widoczki, choć przykładowo grafika drzew nie. Takie kanciaste liście mają. Co do cukierkowości to się zgadzam. Jak pierwszy raz odpaliłam trójkę, to ta jaskrawość, strasznie mnie kuła w oczy, a tutaj wydaje mi się to jeszcze mocniejsze i dodatkowo jeszcze jakieś takie rozmyte. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator
Reputacja: 103
|
Cytat:
To, że 2D wcale nic nie znaczy. Grafiki były prerenderowane w programie graficznym, prawdopodobnie 3ds maxie i mogły mieć nawet bardziej skomplikowaną siatkę niż obiekty z TS2. Ale zgadzam się, że detale i dobry pomysł to najważniejsze w grafice gier komputerowych. Porównajcie sobie chociaż TS1 i FreePlay. Obie gry 2D, ale grafika jest zupełnie inna.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ja nadal Dema nie mam. To drugie miasto wyglądałoby super na trójkowej grafice, a tak to jest ładne, ale szału nie ma. Simy za to ładne i różnorodne.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja np bardzo zwracam uwagę na taką szczegółowość tekstur, że jak są np panele drewniane, to żeby było widać, że to drewno, żeby łączenie desek wyglądało dobrze, a w czwórce tekstury wyglądają zbyt gładko. Wszystko wygląda jak z gumy i plastiku, nawet kora drzew.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
demo znow jest rozdawane. (osoby na swiecie dostaja)
a moj telefon trolluje, wyswietlajac na najwyzszych miejscach stare wiadomosci z origina. -,- @down, troche wiary i optymizmu
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 15.07.2014 - 00:47 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ja ze swoim szczęściem to sobie poczekam do tego 12.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
A była bym wdzięczna za jakiś inny system uprawy ogródka, bo w 3. części nie miałam do tego serca, ręki i wytrwałości.
O, i cieszę się że Krowokwiat wraca : ) *** Myślę, że wynika to z dziwnego pomylenia r.żeńskiego i nijakiego z niemęskoosobowym z liczbie mnogiej. Ale szczerze "te radio" brzmi głupio
|
|
|
|
#8 |
|
|
TheBlackSheep - ja się nie spinam
. Wyraziłam tylko swoją opinię, bo od tego jest forum i ta dyskusja... I swojego zdania nikomu nie narzucam, bo nie czuję takiej potrzeby, zresztą to by było bez sensu.. Rozumiem, że jednym gra się podoba, a innym nie i nie zamierzam się wykłócać. A ja co do gry to jestem neutralna. Poczekam aż grę wydadzą i wtedy ocenię. I tak będzie chyba najobiektywniej. A to, że mam do zarzucenia 5-stronnicową gadkę o wymaganiach i kompach to przez to, że mnie to po prostu nie interesuje. Stąd moje oburzenie.Co do ogrodnictwa to też lubię "grzebać w ziemi", więc jeśli "udoskonali by" ten dział to by było super . No i ten dodatek "Życie na blokowisku"... Ah.. Marzenie
|
|
|
#9 |
|
|
Ogrodnictwo w dwójce jest w porządku; pielęgnacja roślinek wymaga aby poświęcić jej trochę czasu, ale nie jest to specjalnie trudne. Zawsze jakiś Sim może się tym zająć i szybko przy tym uzyskuje rangę ogrodnictwa. :p W trójce też całkiem fajnie zrobili system zajmowania się roślinami, ale wolę ten dwójkowy, może ze względu na Klub Ogrodników i na to, że ogólnie jest bardzo przyjemny.
Gdyby pięlegnowanie ogródka było podobne do tego w dwójce, z tym, że byłoby więcej roślin to byłoby super. Podobno można będzie tworzyć krzyżówki roślin, ale nie wiem czy to info jest potwierdzone. Może będzie można stworzyć zarówno ogródek warzywny, kwiatowy jak i sad. Byłoby świetnie.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ubolewam nad tym, że nie mam jak w tym momencie sprawdzic czy dostałam demo ts4. Strasznie chce je wyprobowac. Bardzo mi sie podoba to ze nie trzeba juz szukac tych paskow i ustawiac je. Wszystko robi sie dotykajac konkretnej czesci ciala czy twarzy. Strasznie mi sie to podoba. Dla mnie jest to duzy przelom w ts.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|