![]() |
#2511 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogrodnictwo w dwójce jest w porządku; pielęgnacja roślinek wymaga aby poświęcić jej trochę czasu, ale nie jest to specjalnie trudne. Zawsze jakiś Sim może się tym zająć i szybko przy tym uzyskuje rangę ogrodnictwa. :p W trójce też całkiem fajnie zrobili system zajmowania się roślinami, ale wolę ten dwójkowy, może ze względu na Klub Ogrodników i na to, że ogólnie jest bardzo przyjemny.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2512 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ponoć je dodali... w jakimś zestawie ze Store
![]() Co do rozwoju ogrodnictwa i kolekcjonerstwa, to jestem "za". Z resztą, w trójce to jedne z moich ulubionych zajęć (a z "owoców" tej pracy robienie nektaru albo eliksirów). Byłoby miło gdyby rozwinęli jeszcze bardziej ten aspekt.
![]() |
#2513 |
|
![]()
Ach, no tak. Tak samo jak ogórki -_-
W dwójce można było robić soki. W trójce można robić dżemy etc. (tyle że oczywiście dzięki zestawowi ze Store). Nie wiem co mogli by dodać w czwórce ![]() Wspomniany podział na ogródek z kwiatkami i tzw. "pole" byłby całkiem fajny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
|
![]()
Ubolewam nad tym, że nie mam jak w tym momencie sprawdzic czy dostałam demo ts4. Strasznie chce je wyprobowac. Bardzo mi sie podoba to ze nie trzeba juz szukac tych paskow i ustawiac je. Wszystko robi sie dotykajac konkretnej czesci ciala czy twarzy. Strasznie mi sie to podoba. Dla mnie jest to duzy przelom w ts.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2515 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() 80% moich simów posiada ogródki warzywne i wystarczy, że jeden dzień nie zajmują się pielęgnacją warzyw, żeby połowa zawartości ogródka zarosła i zmarniała. Ogromne znaczenie ma zapewne fakt, że ogródki moich simów są duże i zawierają większość (a czasami nawet wszystkie) rośliny dostępne w grze w sporych ilościach. W takich warunkach, gdy mój sim pieli pierwszą połowę ogródka, druga zarasta chwastami ![]() Nie mówię, że w dwójce ogrodnictwo jest trudne, ale z całą pewnością zajmuje więcej czasu przy mniejszej efektywności. Gdy ostatnio grałam w TS2 biedy Morti prawie się wykończył przy pracy w ogródku, a przecież tylko chciał zdrowo się odżywiać. Na szczęście stać go było na ogrodnika ![]() To, czego brakuje mi w TS3 z dwójkowych ogródków, to szklarnia. Szklarnia w TS2 była naprawdę dobrze zrobiona i zapewniała świeże zbiory niezależnie od pogody. Połączenie ilości warzyw i owoców z TS3 z dwójkową szklarnią i klubem ogrodnika byłoby świetne.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 15.07.2014 - 13:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
|
![]()
Tak patrzę na screeny w temacie ze zdjęciami z Dema i strasznie podoba mi sią ta różnorodność wygladu. No przecież te simy figi są cudne!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Reputacja: 14
|
![]()
Searle zgadzam się. Nie tylko simy figi są cudne, ale wszystkie. Nawet te mniej urodziwe są świetne, bo każdy jest inny, każda twarz coś wyraża.
Ja chcę demo ![]()
![]() |
#2518 |
Reputacja: 25
|
![]()
Mam takie pytanie, czy ta nowa biblioteka Simów (nie mogę sobie przypomnieć nazwy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
konto simowe
![]()
![]() |