![]() |
#2521 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2522 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja polecam jednak miks owoc życia + ryba śmierci - zeruje dni w danej grupie wiekowej
![]()
![]() |
#2523 |
Reputacja: 19
|
![]()
Phuture. zdaje mi się, że owoc życiodajnej rośliny ujmuje 3 dni simowego życia, a gdybyś zajrzał stronę wcześniej... jest wyjaśniony inny sposób przedłużenia życia: http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=2514
Dokładnie opisane jak otrzymać ambrozję - życiodajny napój "Bogów".
![]() |
#2524 |
Guest
|
![]()
Piotrku, wiem o tym.
![]() Sama mam problem. Nie mogę instalować małpkowych plików. Gdy klikam "Install to The Sims 3" wyskakuje mi okienko "Could not find a valid directory to install to!". Wcześniej takie dodatki wchodziły, a teraz nie chcą. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, robię dokładnie to samo, co wcześniej. Proszę o pomoc! ![]() EDIT: Gra jest zaktualizowana i oryginalna. Jestem również świeżo po formacie, dysk nie jest niczym zawalony. Czy może się to wiązać z tym, że podczas instalowania małpki wyskakuje mi błąd? Czy Merlin również jest tak dobrym (a może lepszym) programem niż małpka? EDIT2: Problem zażegnany. Ostatnio edytowane przez Phuture. : 15.11.2009 - 19:00 |
![]() |
![]() |
#2525 |
Guest
|
![]()
przed chwilą zainstalowałam m.in nowe fryzury, chciałam sprawdzić jak prezentują się w rzeczywistości i jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy zorientowałam się, że nie mam opcji 'zaplanuj strój' i 'zmień wygląd' - wie ktoś dlaczego?
|
![]() |
![]() |
#2526 |
Guest
|
![]()
Zmień wygląd nie pojawia się, gdy Sim jest poza domem (przynajmniej mi), może w wypadku Zaplanuj strój jest tak samo. Lub jest to wina wadliwego dodatku. Odinstaluj kilka i sprawdź.
|
![]() |
![]() |
#2528 |
|
![]()
Można boolProp'em
To znaczy boolProp początku już nie ma ^^ Uruchamiasz okno kodów (Ctrl+Shift+C), wpisujesz testingCheatsEnabled true. Klikasz z Shiftem na swojego sima i wybierasz "Modyfikuj cechy wybranego sima ( czy tam aktywnego)". I masz normalnie takie okienko jak robiłaś cechy przy tworzeniu sima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
|
![]()
Możecie mi coś napisać o inwestowaniu w budynki publiczne, bo nic na forum nie znalazłam? Opłaca się? Jedną Simką, która miała kupę zbędnych pieniędzy, wykupiłam udziały - nie pamiętam w czym, chyba spa - za 15000, w poniedziałek poszła po utarg i dostała 1000, i tak się zastanawiam, czy to są stałe kwoty, czy przypadkowe? I jeśli inwestować, to najlepiej w te najtańsze czy najdroższe? Ta inwestycja przy życiu "długim" zwróciłaby się pewnie dopiero jej wnukom, i nie wiem, czy wydawać na to pieniądze Simów, czy nie ma sensu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
|
![]() Cytat:
Boje się, że ten kod może wywoływać błędy jak w TS2.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|