![]() |
#2531 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2532 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie, odkryłam coś dziwnego. Już dawno mi się wydawało, że sąsiedzi mojego sima jakoś się szybciej starzeją, a teraz mam na to dowód. Otóż moja simka chodziła do szkoły średniej z innym simem, w którym się zakochała. Ten sim był od niej młodszy o kilka dni, bo gdy moja simka urosła to on jeszcze przez parę dni był nastolatkiem. Zrobiłam im ślub pod koniec życia jako młody dorosły, wprowadzam tego sima, patrzę...a on za 4 dni będzie emerytem :/ O co chodzi?
|
![]() |
![]() |
#2533 |
|
![]()
Może masz ustawiony czas, że tak szybko leci? Ten w ustawieniach (np. krótki, długi, epicki).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
|
![]()
Wszystkie Simy starzeją się według ustawionego czasu, więc Simy Katki też by musiały. Chociaż zauważyłam, że na przykład w nieaktywnej rodzinie bardzo szybko rosną noworodki - kiedyś przy długim życiu kazałam jednej babce zajść w ciążę, a kilka simowych dni później miała już małe dziecko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#2536 |
Reputacja: 15
|
![]()
jeszcze chcę przeciągnąć temat rozpocząty przez nmin. Jeżeli zainwestuje w jakiś budynek publiczny to kapitał będzie dostarczany "do końca świata" czy jak mój sim umrze, jego potomkowie nie będą już mogli z tego korzystać?
![]() |
#2537 |
Guest
|
![]()
Będą mogli z tego korzystać. Ekwipunek zmarłego zostanie automatycznie przeniesiony do plecaka najstarszego Sima w domu.
|
![]() |
![]() |
#2538 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hmmm, to dobrze. Przynajmniej wiem, że to nie mój błąd. |
|
![]() |
![]() |
#2539 |
Guest
|
![]()
Mam problem jak wgrywam dodatki do simów 3 przez małpkę to nie chodzą i usunęłam małpkę ale ona dalej jest jak się pozbyć tego programu?
|
![]() |
![]() |
#2540 |
Guest
|
![]()
Czy wy również po nowej aktualizacji 2.2 straciliście wszystkie cechy?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 47 (0 użytkownik(ów) i 47 gości) | |
|
|