![]() |
#2571 |
Reputacja: 10
|
![]()
Obiecywali. Że niebawem nam go pokażą. 7 lipca bodaj Rachel napisała, że w ciągu 2 tygodni się pojawi.
![]() |
|
![]() |
#2572 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jakby co mają jeszcze 4 dni
![]() W sumie dobre zagranie - rzucili demo (i zrobił się kolejny podział wśród graczy) i myślą, że mają spokój xD Eh, te ich "chwyty" marketingowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Reputacja: 11
|
![]()
W którymś momencie się zamotałam i pogubiłam i teraz już nie wiem, o co chodzi z tą rejestracją TS2
![]() Tylko nie załamujcie i nie piszcie, ze trzeba coś załatwiać po angielsku, bo z tym kompletnie sobie rady nie dam T___T @ down: Dzięki Liv! ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 17.07.2014 - 14:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2574 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Malin - żeby dostać podstawę, wszystkie dodatki i akcesoria do The Sims 2 za darmo (i do ściągnięcia przez Origin) trzeba mieć zarejestrowaną podstawę TS2 na Origin.
Możesz to zrobić na 2 sposoby: 1. https://activate.ea.com/activategame.do - wpisujesz numer seryjny podstawki oraz login i hasło do konta Origin. Jeśli to nie działa: 2. https://help.ea.com/en/ - wybierasz "The Sims 2", next, PC, next, "Codes" a niżej piszesz, że nie możesz zarejestrować podstawy w origin, next..., zjeżdżasz troszkę w dół i masz tam "Live chat" (to jest właśnie ten chat, o którym wszyscy mówimy). Klikasz na to, czekasz tyle, ile jest podane w okienku, potem rozmawiasz na czacie z "doradcą". Wyjaśniasz mu, czego oczekujesz (I want to register my The Sims 2 game in Origin. I can't do it, because I don't have required code. albo coś w tym stylu) a on próbuje Ci pomóc - pyta np. o numer seryjny, maila... Zależy jak potoczy się rozmowa. Jeśli za pierwszym razem nie dostaniesz kodu, nie martw się i próbuj do skutku (albo zagadaj do LepkichPaluszków, bo wykantował wczoraj 3 albo 4 kody do rejestracji podstawki) ![]() Rozmowa jest po angielsku, ale spokojnie dasz sobie radę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
|
![]()
To jest temat o czwórce czy o dwójce? Bo wydaję mi się że jednak o tym pierwszym...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dostałam demo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Reputacja: 17
|
![]()
haha, ja też, piękny mail z rana jak śmietana!
Jak tylko z pracy wrócę, to się pobawię, ale już widziałam rano, że ślicznie to wygląda ![]() I coś mi mówi, że będzie się dobrze simy edytować przy pomocy piórka tabletowego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
|
![]()
Ja też dostałem
![]()
![]() |
#2579 |
|
![]()
A propo Dema, ja mam głupie pytanie, bo się nie orientuję za bardzo jak to jest z tym Originem. Czy najpierw trzeba odebrać maila od nich, czy nawet jesli się tego nie zrobi to demo będzie na koncie Origina?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Reputacja: 25
|
![]()
Arwena, Demo od razu jest na koncie. Mi nawet mail przyszedł z opóźnieniem
![]() |
![]() |
![]() |