Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.03.2005, 23:25   #251
35C4R00N
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Galantos
odpowiedzcie prosze na moje pytanie na poprzedniej stronie.
Nie ma "kodu", ale można trochę pozmieniać programem SimPe
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2005, 00:37   #252
Feniks06
Guest

Domyślnie

Czyli nie ma innego sposobu żeby mój nastoletni sim po osiągnięciu dorosłości ożenił się ze swoją nastoletnią dziewczyną niż ryzykowanie użycia insiminatora? :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 08:14   #253
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Galantos
ostatnio akademik, w ktorym mieszkaja moi studenci sie tak jakby "rozpadł graficznie" na 2 czesci (gdy sie patrzy na otoczenie uniwersytetu simowego) i jedna czesc sobie "lezy" na ulicy a druga stoi tam, gdzie powinien stać akademik, ale taka rozebrana, prawie same ściany, tak dziwnie... -- co to moze byc? jak sie tego pozbyc?

TUTAJ JEST SCREEN --> http://img111.exs.cx/my.php?loc=img1...=screen6me.jpg

Widac bardzo dokladnie tą drugą część, która sobie "leży" na ulicy ... dlaczego tak sie skopało? :/
U mnie sie podobnie skopalo z domami, tylko, że ścian nie widzę, ale widać tylko dach i schody (czasem okna). Ale to tylko w Miłowie i Weronie. W Dziwowie wszystko gra :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 08:20   #254
Kash
Guest

Domyślnie

Mam pewne pytanie:
Planuję zainstalować najpierw Sims 2, a potem dodate, czyli tzw. "jedno za drugim". Czy po zainstalowaniu NS mogę wgrać łatkę ze strony oficjalnej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 09:52   #255
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Feniks06
Czyli nie ma innego sposobu żeby mój nastoletni sim po osiągnięciu dorosłości ożenił się ze swoją nastoletnią dziewczyną niż ryzykowanie użycia insiminatora? :/
a muszą się żenić w wieku nastoletnim? przecież miastowych i simów, którymi można grać, można wysłać bez problemów na studia, gdzie się mogą ze sobą zaręczyć. bez kodów, bez problemów.

KashW - to jest dobra metoda http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15635&page=1 najważniejsze, ze działająca.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:08   #256
Doris
Guest

Question Nie wiem

Mam pytanie do tych,którzy posiadają grę:
-Jak rozpocząć studia?
-Jak wprowadzić się do domku?
-Czy w akademiku są podwujne łóżka?
-Moja simka idzie na studia i wprowadza się do domku(akademiku),czy po skończeniu studiów może wrócić do domu swoich rodziców i mieszkać tam ,czy musi wybudować własny?
-Czy studia rozpoczyna się od wieku nastolatka czy "młodego" dorosłego?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:12   #257
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ma-dona
Mam pytanie do tych,którzy posiadają grę:
-Jak rozpocząć studia?
-Jak wprowadzić się do domku?
-Czy w akademiku są podwujne łóżka?
-Moja simka idzie na studia i wprowadza się do domku(akademiku),czy po skończeniu studiów może wrócić do domu swoich rodziców i mieszkać tam ,czy musi wybudować własny?
-Czy studia rozpoczyna się od wieku nastolatka czy "młodego" dorosłego?
1. nastolatek dzwoni na uczelnię i pojawia się opcja "idź na studia". można też, jak wejdzie się do okolicy, kliknąć na panelu (koło wyboru rodziny, którą chce się grać), na wieniec laurowy. pojawi się okienko, w którym można zdecydować, którzy simowie i w jakich konfiguracjach mają iść na studia.
2. klikasz simem na dom i się wprowadzasz. normalne :\
3. można je kupić. ale w kazdym stoją pojedyncze.
4. może wrócić do domu rodziców. po ukończeniu studiów trafi do skrzyni rodzin, po czym można nią kliknąć na dom nią rodziców. gra spyta o "połączenie domów". kliknąć na "tak" i już.
5. w wieku nastolatka decydujemy się o pójściu na studiach. następnie nasz sim przechodzi w wiek młodego dorosłego. można zadecydować o studiach w każdym momencie życia nastolatka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:18   #258
Loczek
Guest

Domyślnie

Nie wiem czy moge sie tutaj zapytac ale jednak wole mam taki prolem:
Otóż gdy wprowadziłam moją simke Nine do akademiku 5-cio osobowego ona zajeła pokój ale go nie było widać. Był taki jak tych obcych simów a najgorsze że mam tak w każdym akdemiku. A i jeszcze jedno jak coś kupie sama np. kuchenke to mi wtedy kucharka nie przychodzi a simka nie idzie na wyklad i nie mam tych wszystkich informacji co sie pokazuje w prawym górnym rogu prosze pomóżcie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:21   #259
Cludii
Guest

Domyślnie problem

Hej , ja mam taki problem :

Instaluje sims 2 university i wszystko ok instalacja 100 % zakończona pomyślnie ,ale po instalacji automatycznie włącza się aktualizacja gry , w której zawsze występuje błąd i gra się automatycznie odinstalowywuje. :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:25   #260
Mesmerize
Guest

Domyślnie

Cludii http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15635
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania