![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
Czyli nie ma innego sposobu żeby mój nastoletni sim po osiągnięciu dorosłości ożenił się ze swoją nastoletnią dziewczyną niż ryzykowanie użycia insiminatora? :/
|
![]() |
![]() |
#253 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
Mam pewne pytanie:
Planuję zainstalować najpierw Sims 2, a potem dodate, czyli tzw. "jedno za drugim". Czy po zainstalowaniu NS mogę wgrać łatkę ze strony oficjalnej? |
![]() |
![]() |
#255 | |
Guest
|
![]() Cytat:
KashW - to jest dobra metoda http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15635&page=1 najważniejsze, ze działająca. |
|
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie do tych,którzy posiadają grę:
-Jak rozpocząć studia? -Jak wprowadzić się do domku? -Czy w akademiku są podwujne łóżka? -Moja simka idzie na studia i wprowadza się do domku(akademiku),czy po skończeniu studiów może wrócić do domu swoich rodziców i mieszkać tam ,czy musi wybudować własny? -Czy studia rozpoczyna się od wieku nastolatka czy "młodego" dorosłego? |
![]() |
![]() |
#257 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. klikasz simem na dom i się wprowadzasz. normalne :\ 3. można je kupić. ale w kazdym stoją pojedyncze. 4. może wrócić do domu rodziców. po ukończeniu studiów trafi do skrzyni rodzin, po czym można nią kliknąć na dom nią rodziców. gra spyta o "połączenie domów". kliknąć na "tak" i już. 5. w wieku nastolatka decydujemy się o pójściu na studiach. następnie nasz sim przechodzi w wiek młodego dorosłego. można zadecydować o studiach w każdym momencie życia nastolatka. |
|
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy moge sie tutaj zapytac ale jednak wole mam taki prolem:
Otóż gdy wprowadziłam moją simke Nine do akademiku 5-cio osobowego ona zajeła pokój ale go nie było widać. Był taki jak tych obcych simów a najgorsze że mam tak w każdym akdemiku. A i jeszcze jedno jak coś kupie sama np. kuchenke to mi wtedy kucharka nie przychodzi a simka nie idzie na wyklad i nie mam tych wszystkich informacji co sie pokazuje w prawym górnym rogu prosze pomóżcie. |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
Hej , ja mam taki problem :
Instaluje sims 2 university i wszystko ok instalacja 100 % zakończona pomyślnie ,ale po instalacji automatycznie włącza się aktualizacja gry , w której zawsze występuje błąd i gra się automatycznie odinstalowywuje. ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|
![]() |