![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
gdzie wgrać otoczenie ??
|
![]() |
![]() |
#253 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
W XP: Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains
Tak. To nie zależy od dodatków, które są zainstalowane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
Ale musze miec winnar????
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Reputacja: 10
|
![]()
tak. lub inne programy do rozpakowywania plikow, ale najlepszy winrar.
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
Ale koniecznie bo wiesz laptop jest cioci,i boje sie abym nic nie przeskrobała
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
pomocy! Już nie wiem co mam zrobić. Wszystko robię wg tego poradnika i nic! normalnie ściągam najpierw mesh, albo jak jest napisane mesh include to logiczne, że nie ściągam odzielnie mesha. Nie maiałam folderu downloads więc go sobie stworzyłam tak jak tu jest napisane. Ściągnęłam mnóstwo tych dodatków i żaden nie działa! Nic, ani jeden. Więc ściągnęłam drugi raz inne a poprzednie usunęłam, znów nić. Pomyślałam, że może coś w nazwie folderu mam źle i rzeczywiście nie napisałam s na końcu downloads, ale jak tylko zauważyłam ten błąd to naprawiłam to i jeszcze raz ściągnęłam dodatki. I wiecie co? Nic mi nie działa. Są to na pewno dodatki z podstawowej wersji i niewymagane są inne.Wydaje mi się, że już wszystko sprawdziłam co mogłam, już sama nie wiem. Pisze tu w ostateczności.... Pomóżcie....
|
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
a włączyłaś widoczność dodatków i zaznaczyłaś nie pokazuj informacji na początku gry w opcjach, czy coś takiego .
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
A gdzie mam to włączyć? Bo nie wiedziałam o czym takim? a i jeszcze jedno czytałam tu i wiem , że potrzebuje jakiegoś CEPa wchodzę na tą stronę http://sims.ambertation.de/en/cep/ i nie wiem co mam tak kliknąć isi pisała, że download cep, ale ja tam nie widze tego?
|
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
konkretnie tu :http://www.modthesims2.com/download.php?t=92541
jak wejdziesz do gry do opcjach musisz kliknąc wyswietlaj zawartośc zmodysikowaną i jeszcze nie pokazuj na początku tej tabelki informujacej o dodatkach i ponownie uruchomic grę.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|