![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
Przeciez on juz jest... Mam ten dodatek od kolezanki. Bardzo fajny, tylko malo tych rzeczy nowych... I pisalo, ze bedzie mozna wypatrywac sw mikolaja, a ja nigdzie tej funkcji nie widze... moze ktos wie?
|
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
Zgadzam siê. Ja za to proponujê dodatek Wie¶. Mo¿esz chodowaæ ¶winki, konie, kurki itp. Kupowaæ dla nich jedzonko, stawiaæ szopy, je¼dziæ na konikach i tak dalej. Proponujê te¿ co¶ takiego jak cztery pory roku, ¿e pogoda ca³y czas siê zmienia.
|
![]() |
![]() |
#254 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Pisze ze mozna uzadzac sylwestra, wigilie ... Ale jak na wigilie zaprosic rodzine?? Jak
rozpakowac prezenty?? Jak upiec pierniki?? A zyby mikolaj przyszedl to rzeba po prostu wyjac ciastka z lodowki czy co?? :?: |
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
Co do zaproszenia rodziny z innego domu , tak ? Tego Ci nie powiem , bo nie wiem , ale ¿eby Miku¶ przyszed³ musi ca³a rodzina ubraæ siê w strój wizytowy i najlepiej zeby mamu¶ka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
A ja dopiero dzisiaj dosta³em ten dodatek<xP> ale mam pytano, czy od tego dodatku jest ksi±¿eczka z numerem seryjnym na koñcu czy nie? Bo teraz nie mogê sprawdziæ i nie wiem czy nie bêdê musia³ z³o¿yæ reklamacji.... :> B³agam pomó¿cie i to jak najszybciej....
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Sk±d: Bia³ystok / Kraków
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Guest
|
![]() Cytat:
¦nieg mozna zrobic z pokrycia terenu. Trzeba kliknac na lodowke , w lodowce sa ciasteczka -jesli tego nie zrobilas |
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|