Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 25.01.2006, 11:25   #251
Guralka
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ myszka20345
Jak zaprosiæ do swojego domu ¦wiêtego Miko³aja.Zadzwoniæ czy co???
jak upieczesz ciasteczka ¶w Miko³aja, to sam przyjdzie
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 16.02.2006, 14:24   #252
OolaA
Guest

Domy¶lnie odp

Przeciez on juz jest... Mam ten dodatek od kolezanki. Bardzo fajny, tylko malo tych rzeczy nowych... I pisalo, ze bedzie mozna wypatrywac sw mikolaja, a ja nigdzie tej funkcji nie widze... moze ktos wie?
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 17.02.2006, 09:31   #253
schulcus
Guest

Smile Dodatki

Zgadzam siê. Ja za to proponujê dodatek Wie¶. Mo¿esz chodowaæ ¶winki, konie, kurki itp. Kupowaæ dla nich jedzonko, stawiaæ szopy, je¼dziæ na konikach i tak dalej. Proponujê te¿ co¶ takiego jak cztery pory roku, ¿e pogoda ca³y czas siê zmienia.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 17.02.2006, 10:37   #254
redkakredka
Guest

Domy¶lnie Zwabiæ miko³aja

Cytat:
Napisa³ OolaA
Przeciez on juz jest... Mam ten dodatek od kolezanki. Bardzo fajny, tylko malo tych rzeczy nowych... I pisalo, ze bedzie mozna wypatrywac sw mikolaja, a ja nigdzie tej funkcji nie widze... moze ktos wie?
Do szczê¶cia musisz tylko upiec ciasteczka dla miko³aja, taki miko³aj musi dbaæ o badziocha i za free nie przyjdzie
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 28.02.2006, 15:14   #255
kasica_kasia
Guest

Post Wigilia

Pisze ze mozna uzadzac sylwestra, wigilie ... Ale jak na wigilie zaprosic rodzine?? Jak
rozpakowac prezenty?? Jak upiec pierniki?? A zyby mikolaj przyszedl to rzeba po prostu wyjac ciastka z lodowki czy co?? :?:
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 28.02.2006, 15:29   #256
Atomic Sheep
Guest

Domy¶lnie

Co do zaproszenia rodziny z innego domu , tak ? Tego Ci nie powiem , bo nie wiem , ale ¿eby Miku¶ przyszed³ musi ca³a rodzina ubraæ siê w strój wizytowy i najlepiej zeby mamu¶ka zrobi³a ciasteczka ¶w.Miko³aja , ta opcja pojawia sie gdzie¶ ok. 17:00 . Mi w ka¿dym razie siê uda³o w ten sposób, ale niczego nie obiecuje
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 05.03.2006, 17:00   #257
kasica_kasia
Guest

Cytat:
Napisa³ Atomic Sheep
Co do zaproszenia rodziny z innego domu , tak ? Tego Ci nie powiem , bo nie wiem , ale ¿eby Miku¶ przyszed³ musi ca³a rodzina ubraæ siê w strój wizytowy i najlepiej zeby mamu¶ka zrobi³a ciasteczka ¶w.Miko³aja , ta opcja pojawia sie gdzie¶ ok. 17:00 . Mi w ka¿dym razie siê uda³o w ten sposób, ale niczego nie obiecuje
Zrobilam tak. Tylko ze opcje z ciasteczkami dalam gdzies o 12.00 i nic. Pomozcie mi plis!! A tak wogule to w screenach widzialam na szybach gwiazdki ze sztucznego sniegu. Jak to zrobic i czy jest w tych simsach snieg??:wacko: Pomozcie!!! ;(
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 09.03.2006, 17:21   #258
Primek111
Guest

Domy¶lnie

A ja dopiero dzisiaj dosta³em ten dodatek<xP> ale mam pytano, czy od tego dodatku jest ksi±¿eczka z numerem seryjnym na koñcu czy nie? Bo teraz nie mogê sprawdziæ i nie wiem czy nie bêdê musia³ z³o¿yæ reklamacji.... :> B³agam pomó¿cie i to jak najszybciej....
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 09.03.2006, 17:25   #259
berata

Sk±d: Bia³ystok / Kraków
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ Primek111
A ja dopiero dzisiaj dosta³em ten dodatek<xP> ale mam pytano, czy od tego dodatku jest ksi±¿eczka z numerem seryjnym na koñcu czy nie? Bo teraz nie mogê sprawdziæ i nie wiem czy nie bêdê musia³ z³o¿yæ reklamacji.... :> B³agam pomó¿cie i to jak najszybciej....
Nie ma ¿adnej ksi±¿eczki, przy instalacji nie jest potrzebny kod seryjny. Wszystko odbywa siê na zasadzie aktualizacji.
berata jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.03.2006, 16:42   #260
Agnes
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ kasica_kasia
Zrobilam tak. Tylko ze opcje z ciasteczkami dalam gdzies o 12.00 i nic. Pomozcie mi plis!! A tak wogule to w screenach widzialam na szybach gwiazdki ze sztucznego sniegu. Jak to zrobic i czy jest w tych simsach snieg??:wacko: Pomozcie!!! ;(
Gwiazdki sa na oknie , w trybie budowania w oknach.
¦nieg mozna zrobic z pokrycia terenu.
Trzeba kliknac na lodowke , w lodowce sa ciasteczka -jesli tego nie zrobilas
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:35.