Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.06.2009, 15:36   #251
incognito
Guest

Domyślnie Odp: Drobne uwagi

Cytat:
A czy to, który moderator będzie adminem jest tajemnicą? ;>
wielka (doslownie) obronczyni sprawiedliwosci - wielmozna bjork!
co prawda poki co modowanie wychodzi jej jak sloniowi poruszanie sie w skladzie porcelany, ale to juz nie mnie przeciez oceniac :>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.06.2009, 18:48   #252
sympathique.
Guest

Cytat:
Napisał Invidia Semper Zobacz post
I przy okazji muszę się wykrzyczeć- niektórzy userzy sami prowokują innych do ostrej reakcji, potem idą z bekiem do modów, a ci muszą banować-czasem prawo pisane jest zbyt proste. Rozwala mnie to od wewnątrz, urazy z dzieciństwa co do takich 'kabli'.
Ech, mam identyczne uczucia. Tacy 'kable' są po prostu okropni ;p

stare 19.06.2009, 19:21   #253
pąpą

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Invidia Semper Zobacz post
A czy to, który moderator będzie adminem jest tajemnicą? ;>
I przy okazji muszę się wykrzyczeć- niektórzy userzy sami prowokują innych do ostrej reakcji, potem idą z bekiem do modów, a ci muszą banować-czasem prawo pisane jest zbyt proste. Rozwala mnie to od wewnątrz, urazy z dzieciństwa co do takich 'kabli'.
Dokładnie! Niektórzy to po prostu z najmniejszym słówkiem lecą do modów. To się zaczyna robić irytujące, bo ni stąd ni zowąd masz bana i nawet nie wiesz za co, a potem dopiero się dowiadujesz, że za to, że powiedziałeś że (tunickusera) jest mało inteligentny.
pąpą jest offline  
stare 19.06.2009, 19:29   #254
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

Co do sprawy 'kabli' to ktoś ponosi konsekwencje za czyjeś prowokacje. Dobrze wiemy, że pisząc 'kabel' mamy na myśli nie kogo innego a Katare, który nieźle namieszał na forum. Cała sprawa zaczęła się od tego, że katara przyszedł na mój czat i zaczął obrażać innych użytkowników np. Mije95, która powiedziała mu co nieco na forum a Katara naskarżył do Rooi. Ludzie z M33 się wkurzyli i zaczęli do niego pisać różne rzeczy za co też dostali bany bo K znowu poszedł do Rooi. Teraz katara pokłócił się z Intenso (leniwiec_pożyteczny) i znowu poszedł do moderatora. Woltuwa napisał do niego (pozwolę sobie podać linka z profilu Miji http://img26.imageshack.us/img26/470/beztytuurba.png) żeby się odczepił do ludzi z M33 (i zapewnie nie chciał żeby K nawiedzał jego czata) i pojawia się pytanie co zrobił katara. Nie będę tego pisać bo nie chce się znowu powtarzać. Wolt ma bana do sierpnia tylko dla tego, że katara zaczął prowokować ludzi już jakieś 4 miesiące temu a W chciał żeby dał im (M33) spokój. Jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca ponieważ całą akcje zaczął Katara, który teraz z każdą wiadomością leci do moderatora.
Vanitas jest offline  
stare 19.06.2009, 19:34   #255
Katara
Guest

Wypraszam wiadomości takiego stylu
Było wyraźne pisane, że Mija pierwsza zaczęła bo grała w wyzwania i zaczęła mnie przezywac na czacie

stare 19.06.2009, 19:38   #256
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Cytat:
Napisał Katara Zobacz post
Wypraszam wiadomości takiego stylu
Było wyraźne pisane, że Mija pierwsza zaczęła bo grała w wyzwania i zaczęła mnie przezywac na czacie
Tak? Ciekawe bo to Ty wlazłeś na czata i z góry zacząłeś na nią najeżdżać tylko dla tego, że nie powitała Cię słowami typu 'Jak świetnie, że jesteś! Och ach'
Vanitas jest offline  
stare 19.06.2009, 19:40   #257
Katara
Guest

Ta jasne
Podaj mi dowody
Główny Adminie czata
Wkońcu możesz przeglądac archiwum nie?

stare 19.06.2009, 19:40   #258
symfonia
Guest

Cytat:
Napisał Dominic
Co do sprawy 'kabli' to ktoś ponosi konsekwencje za czyjeś prowokacje. Dobrze wiemy, że pisząc 'kabel' mamy na myśli nie kogo innego a Katare, który nieźle namieszał na forum. Cała sprawa zaczęła się od tego, że katara przyszedł na mój czat i zaczął obrażać innych użytkowników np. Mije95, która powiedziała mu co nieco na forum a Katara naskarżył do Rooi. Ludzie z M33 się wkurzyli i zaczęli do niego pisać różne rzeczy za co też dostali bany bo K znowu poszedł do Rooi. Teraz katara pokłócił się z Intenso (leniwiec_pożyteczny) i znowu poszedł do moderatora. Woltuwa napisał do niego (pozwolę sobie podać linka z profilu Miji http://img26.imageshack.us/img26/470/beztytuurba.png) żeby się odczepił do ludzi z M33 (i zapewnie nie chciał żeby K nawiedzał jego czata) i pojawia się pytanie co zrobił katara. Nie będę tego pisać bo nie chce się znowu powtarzać. Wolt ma bana do sierpnia tylko dla tego, że katara zaczął prowokować ludzi już jakieś 4 miesiące temu a W chciał żeby dał im (M33) spokój. Jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca ponieważ całą akcje zaczął Katara, który teraz z każdą wiadomością leci do moderatora.
Przeanalizowałam całe zajście pomiędzy użytkownikami i zgadzam się całkowicie z Dominikiem. Jestem jak najbardziej za tym żeby ściągnąć bana Woltuwie i leniwcowi.

A wogóle to dlaczego prowokatorom się daruje?

stare 19.06.2009, 19:44   #259
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Cytat:
Napisał Katara Zobacz post
Ta jasne
Podaj mi dowody
Główny Adminie czata
Wkońcu możesz przeglądac archiwum nie?
Chętnie bym to pokazał lecz nie pamiętam (właściwie to coś jest nie tak ponieważ na maila nie przychodzi hasło) hasła do starego konta i korzystam z nowego. Myślę, że kilka osób może potwierdzić Twoją winę (w tym są osoby bezstronne).
Vanitas jest offline  
stare 19.06.2009, 19:45   #260
Katara
Guest

Ta jasne
Ciekawe kto
Może zaraz przyjdzie Mija, Wolt,Czok,Felka??
No to już na twoją niekorzyśc idzie...nie masz dowodów

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania