![]() |
#251 | |
Guest
|
![]() Cytat:
co prawda poki co modowanie wychodzi jej jak sloniowi poruszanie sie w skladzie porcelany, ale to juz nie mnie przeciez oceniac :> |
|
|
![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
Ech, mam identyczne uczucia. Tacy 'kable' są po prostu okropni ;p
|
![]() |
#253 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#254 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Co do sprawy 'kabli' to ktoś ponosi konsekwencje za czyjeś prowokacje. Dobrze wiemy, że pisząc 'kabel' mamy na myśli nie kogo innego a Katare, który nieźle namieszał na forum. Cała sprawa zaczęła się od tego, że katara przyszedł na mój czat i zaczął obrażać innych użytkowników np. Mije95, która powiedziała mu co nieco na forum a Katara naskarżył do Rooi. Ludzie z M33 się wkurzyli i zaczęli do niego pisać różne rzeczy za co też dostali bany bo K znowu poszedł do Rooi. Teraz katara pokłócił się z Intenso (leniwiec_pożyteczny) i znowu poszedł do moderatora. Woltuwa napisał do niego (pozwolę sobie podać linka z profilu Miji http://img26.imageshack.us/img26/470/beztytuurba.png) żeby się odczepił do ludzi z M33 (i zapewnie nie chciał żeby K nawiedzał jego czata) i pojawia się pytanie co zrobił katara. Nie będę tego pisać bo nie chce się znowu powtarzać. Wolt ma bana do sierpnia tylko dla tego, że katara zaczął prowokować ludzi już jakieś 4 miesiące temu a W chciał żeby dał im (M33) spokój. Jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca ponieważ całą akcje zaczął Katara, który teraz z każdą wiadomością leci do moderatora.
|
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Wypraszam wiadomości takiego stylu
Było wyraźne pisane, że Mija pierwsza zaczęła bo grała w wyzwania i zaczęła mnie przezywac na czacie |
![]() |
#256 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Tak? Ciekawe bo to Ty wlazłeś na czata i z góry zacząłeś na nią najeżdżać tylko dla tego, że nie powitała Cię słowami typu 'Jak świetnie, że jesteś! Och ach'
|
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
Ta jasne
Podaj mi dowody Główny Adminie czata Wkońcu możesz przeglądac archiwum nie? |
![]() |
#258 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A wogóle to dlaczego prowokatorom się daruje? |
|
![]() |
#259 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Chętnie bym to pokazał lecz nie pamiętam (właściwie to coś jest nie tak ponieważ na maila nie przychodzi hasło) hasła do starego konta i korzystam z nowego. Myślę, że kilka osób może potwierdzić Twoją winę (w tym są osoby bezstronne).
|
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
Ta jasne
Ciekawe kto Może zaraz przyjdzie Mija, Wolt,Czok,Felka?? No to już na twoją niekorzyśc idzie...nie masz dowodów |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|