![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
@ Verimpa: ja wiem co to jest bransoletka, tylko zadałam pytanie, jaki ona ma sens ^^
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 25.11.2008 - 18:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
@up hahaha
![]() W ogóle, czy Alanek właśnie zyskał pierwszą fankę? ![]() Ah, o niedomyslności czytelników! (albo o wielka myśli skórtowa) Oglądałaś kiedyś hm.. Czarodziejkę z Księżyca? Chociaż nie, to zły przykład.. Jakiś inny... Chwila... Db, nieważne, chciałam zabłysnąć jakimś inteligentnym porównaniem. Więc tak, otóż wygląda to następująco. Zadam naprowadzającą zagadkę : Julka i jej wspaniały naszyjnik. Był jej kiedyś na gwałt potrzebny do pewnego celu i wcale wtedy nie czuła się zbyt pozbawiona zwykłej biżuterii. Wtedy nawet chyba na Johna nakrzyczała biednego... No i zdjęcia niektóre, np Henryczka są pewnym odniesieniem, ale to na prawdę trzeba być spostrzegawczym, wytężyć wzrok, a diabeł tkwi w sczegółach... Noi skoro jako tako to zostało wytłumaczone na Julce, którą bądź co bądź jest tą całą egzorcystką i ma te swoje wspaniałe pistoleciki, to sądziłam, że reszty można się domyśleć jako inteligentne istoty <nikogo nie obraża> Wytłumaczyłam, czy jest jeszcze gorzej? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez scarlett : 25.11.2008 - 18:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie wytłumaczone w zupełności. Ja w ogóle jakoś tego momentu nie wyłapałam <wstydzi się> ale to może dlatego, że ja nie czytałam Twojego FS tylko je pochłaniałam w całości chcąc jak najszybciej się wszystkiego dowiedzieć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
|
![]()
bwah?
![]() już od dawna mnie to nurtowało, ale zapominałam ciągle ![]()
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
No tak, Henryś jest jak zawsze najlepszy
![]() Alanek jako nastolatek miał pewien potencjał, ale widzocznie zabrał się za inne poważne rzeczy, takie jak obrona ludzkości i przestał byc równie próżny co inni ![]() Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na koszulki Alberta? Wymiataja w kategorii "ubranie" ![]() A siwe dredy rządzą we fryzurach... No i Johnuś jest słodki przez wszystkie wieki... Czy tak koszulka w nastoletnim wieku sugerowałaby trudne początki w karierze egzorcysty? Albercik sądząc po ubraniu jest starszy niż na to wygląda... ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 28.11.2008 - 20:41 |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
To FS to po prostu bomba!! Przeczytałam je od deski do deski i cieszę się że wytrwałam ^^ John jest booski <zakochany> Tylko wydaje mi się, że robię się zazdrosna o niego xD przez Julliet
![]() ![]() pozdrawiam Odessa ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
Świetne FS !!! Ja również przeczytałam je od deski do deski i jestem pod wielkim wrażeniem. Wprost nie umiałam się doczekać kolejnych odcinków, bo po pierwsze: jest świetnie i ciekawie napisane, a po drugie: bardzo lubię "wampirkowe" klimaty
![]() Moja ocenka to oczywiście 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
Po długotrwałych konsultacjach, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam ranking postaci męskich, czyli:
"Za co tak właściwie ich kochamy... " Albert - kaloryfer na brzuchu Max - fryzura Andy zwany z powodu swojej czupryny pieszczotliwie Borsuczkiem - zwierzęcy magnetyzm Henry - całościowo klata John - sama słodycz, czyli niewinne spojrzenie i usteczka w ciup Alan - intelekt i bycie Szefem |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
... podsumowała Callineck
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|