![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chlip... <ubrana na czarno> Modelatora prosze o zalobe na forumm...
Czytalam te odc. z zapartym tchem... I do puki nie zrozumialam czemu to sa "Wiezienne Melodie" wpadalam w trans czytelnika. Z reszta pozniej tez. Pozdrawiam i czekam, Lidka. P.S. sorka ze bez polskich znakow, lecz dziadek ma szwecka klawiature |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
to Fotostory jest zaje.biste! błagam Cię, pisz dalej, bo nie wyrobię xD
|
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
juhhhuuuuuuuuuuuuu
dziś już 7 maja więc czekam będę czekać do jutra aż pojawi się odcinek chyba że znajdziesz jakąś wymówke Ellie ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ofc odcinek bedzie ale nie mam pojecia kiedy ostatnio nic mi sie nie chce no ale nvm kiedys tam dokoncze ten nieszczesny odcinek ;] |
|
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
no ja myślę że dokończysz bo jak nie to ....
NIE WIEM CO!! ale dokończ prosze ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
oczywiście, z dokoncze, ale niepredko.
mam duzo pracy w szkole + pracuje nad tajnym projektem :) informacje o nowym odcinku znajdziecie w mojej sygnaturze. |
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
tajny projekt...
rozumiem cię ale mogłaś chociaż powiedzieć kiedy odcinek!!! mogłaś napisać że będzie za miesiąc ale wtedy przynajmniej nie martwilibyśmy się tak o ciebie (no przynajmniej ja ![]() kiedy, ach, kiedy będzie ten odcinek?!! życzę ci szybkiego powrotu do pisania ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
nie wiem, nie chce wam powiedziec, ze za tydzien, a potem spieprzyć i dac za miesiac (:
wlasnie pisze, mam 2 str. w wordzie. |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
no to jeszcze poczekamy ale pamiętaj zawsze będzie na tym forum osoba ,która będzie czytać ''Więzienne Melodie'' czyli ja
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|