![]() |
#251 |
Reputacja: 10
|
![]()
a ja mam problem tego typu, że zauważyłam, że po przeinstalowaniu gry nie mam części dodatków, chciałam ponownie zainstalować i podczas instalacji zauważyłam komunikat nazwadodatku.sims3pack: porażka
gotowe! nie wiem jak naprawić ten problem? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Creator
|
![]()
Po najnowszej aktualizacji część dodatków nie jest kompatybilna. Ja już dawno pożegnałam się z kilkoma ulubionymi patternami, a teraz też kilka rzeczy nie chce się zainstalować... Stąd ten problem. Chyba, że chodzi o store to problem jest do rozwiązania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
Mam pytanie...
Całą grę mam zainstalowaną na dysku "D" (ścieżka: D:\The Sims 3) czy to może stanowić problem do instalacji modów ? Żaden z modów (pliki packages) nie działa mi po wklejeniu do C:\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages (w folderze mods obok plik resource.cfg) |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Reputacja: 11
|
![]()
A na pewno robisz wszystko dobrze? folders Mods wrzucasz do Dokumenty -> Eletronic Arts -> The Sims 3 i tu wrzucasz mods, tam packages itp.
Na forum ktos wrzucil poradnik odnosnie tego: http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 jest latwy do zrozumienia :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
|
![]()
Bardziej chodzi mi o to czy zainstalowanie gry na dysku innym niż tam gdzie jest zainstalowany Windows stanowi problem do instalacji modów ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
U mnie mody działają, a grę mam zainstalowaną na dysku innym, niż systemowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Witam.
Mam problem z pobranymi plikami package. Próbowałam dwóch znanych sposobów i nie działają mi te dodatki w grze. Grę mam aktualną 1.55, więc najpierw próbowałam instalowanie nowym sposobem, czyli wchodzę w dokumenty/electronicarts/thesims3 tam tworzę folder mods w nim umieszczam resource.cfg oraz tworze folder packages i w nim umieszczam pilki package - ten sposób mi nie działa. Później spróbowałam drugi sposób czyli c/programfiles/electronicarts/thesims3 tam przeniosłam resource, stworzyłam folder mods itd. Nie wiem czemu te dodatki nie działają mi w grze ktoś ma jakiś pomysł? dodam,ze te moje pliki package mają ikonkę notatnika, a jak widziałam w necie to osoby mające ściągnięte pliki package mają jakąś inną ikonkę czy to może mieć znaczenie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
sweetkatie12345 pliki package powinny mieć właśnie taką inną ikonkę. Ściągnij je jeszcze raz i sprawdź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ważna sprawa - plik Resource.cfg wrzucacie luzem do folderu The Sims 3, nie do Mods. Widzę, że wiele osób popełnia ten błąd
![]() W sumie nie wiem, czy to ma znaczenie, ale raczej ma.
![]() |
#260 |
|
![]()
Diana, ja mam Resource w Mods i mi wszystko działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|