![]() |
#251 |
Reputacja: 10
|
![]()
gra wyłącza mi się cały czas na jednej rodzinie. robię tak:
nie mają dośc pieniędzy, aby od razu zamieszkać w ładniejszym domie, więc najpierw wprowadzam ich do gotowca. dodaję kodem pieniądze. przeprowadzam do drugiego domu i tam wyłącza się gra. tak kilka razy. raz wyrzuciło mnie już w gotowcu. co jest z tą rodziną nie tak? bardzo mi na niej zależy. jest w niej simka, sim i dwa psy. miałam już wcześniej takie przypadki, że jedna rodzina była jakaś felerna i dawałam sobie z nią spokój, ale teraz nie ustąpię. to wszystko dzieje się w MF, raz nawet próbowałam w SV i wtedy też mnie wyrzuciło. co robić?
![]() |
|
![]() |
#252 |
|
![]()
zrobiłam tak jak radzi Gingers i gra szybciej chodzi ale mi sie dalej wyłącza. Ja mysle że tak jak błąd 12 i 13 również wyłączanie sie gry jest spowodowane przez aktualizacje, bo wcześniej tego nie mialam ( laptopa mam dobrego i karte graficzną też). trzeba czekać aż któraś aktualizacja to wyeliminuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
Ma ktoś coś na to wywalanie z gry?
![]()
![]() |
#254 |
|
![]()
Mi od CPR też się cały czas wyłącza. Wcześniej nie miałam tego problemu w ogóle. Teraz nawet po kilku minutach grania mam objawy podobne jak Suomii. Komputer bardzo dobry, sporo przewyższający wymagania gry. Stosowałam już wszystkie zalecenia z forum tego i innych (oprócz fps limittera, ale on u mnie nie chce chodzić) i nic nie pomaga. Najczęściej się to dzieje jak klikam na podgląd mapy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Reputacja: 22
|
![]()
Macie mody Nraassa? Master Controler, Overwatch, ErrorTrap?
Stosowaliście to? http://forum.simy.bizserwer.pl/index...howtopic=34485 Nie wiem, może usuwanie plików cache coś pomoże..
![]() |
#256 |
|
![]()
Wtam! U mnnie, a raczej u lubej, ktora gra w Simy, sprawa wygląda tak. Komputer był aktualizowany według zaleceń EA, gra była uruchamiania w trybie czystego rozruchu, i jak się wyłączała, tak się wyłacza dalej. Co można jeszcze zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Nie miałam nigdy problemów z wywalaniem do pulpitu... Odkąd zainstalowałam CPR gra ładnie się wczytuje, a po kliknięciu nowa gra i wybraniu miasta, zaczyna wczytywać miasto, zajmuje jej to dużo dłużej, niż zwykle i w końcu umiera. Ktoś wie jak temu zaradzić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
@Fatumka, chyba najszybciej i najwygodniej przeinstalowac od razu cala gre, jesli za kazdym razem przy wczytywaniu miasta cie wywala to widocznie jakis blad z plikami.
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Ja mam z tym problem od czasu zainstalowania zwierzaków, próbowałem masę sposobów, ale jest coraz gorzej, kiedyś jeszcze mogłem pograć przez godzinę, a teraz gdy chcę zapisać grę to w trakcie zapisywania gra zawiesza się i wisi nawet przez całą noc do rana albo wywala mnie do pulpitu, ani razu ostatnio gra się zapisała, przez co straciłem masę simek, rodzin.
Reinstalacje robiłem na jesień i też nic nie pomogła, próbowałem też sposobu Anie, też nie pomógł... Jestem załamany bo komputer mam przyzwoity jeden z lepszych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
dobrzy ludzie, powiedzcie czy jest jakiś sposób by sprawdzić który z plików sims3pack chamsko psuje grę? dostaję szewskiej pasji zapisując ją po umeblowaniu każdego jednego pokoiku z obawy że zaraz znowu wszystko w pizdu za przeproszeniem pójdzie, bo się gra wyłączy bez żadnego komunikatu... system po reinstalce, dodatków ściągniętych niewiele ale i tak za dużo żeby każdy po kolei sprawdzać
![]() edit: No i jakoś sobie poradziłam, po prostu zmieniłam sims3packi na packages i sprawdziłam dashbordem... cała okolica na której grałam jest walnięta ;( pozostaje nadzieja jakoś ją przeinstalować i spróbować wrzucić do niej z powrotem moich simów, może da rade ;( Ostatnio edytowane przez coraline : 26.02.2013 - 08:25 Powód: rozwiązanie problemu |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|