Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.10.2010, 13:28   #251
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Co to za mini cmentarz? Jakaś dekoracja, czy co? Przybliż proszę, uwielbiam cmentarze, ale tylko raz miałam pogromcę duchów i nie doszłam do tej nagrody
To jest taka dekoracja, możesz znaleźć ją w Buydebug pod zakładką różne. Jeszcze nigdy nie udało mi się zdobyć drogą kariery.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.10.2010, 15:36   #252
Bańka102
Guest

Mam pytanie. Zawsze po pewnej godzinie wieczorem moją simkę nastolatkę zgarnia policja. Na początku jest dobry nastrój , że przebywanie tak późno poza domem to wyzwanie. Potem oczywiście następuje upokorzenie przez policję . Czy mogę zrobić tak żeby jej wogóle nie złapali?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.10.2010, 06:22   #253
Mrufka

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Chrzan Zobacz post
To jest taka dekoracja, możesz znaleźć ją w Buydebug pod zakładką różne. Jeszcze nigdy nie udało mi się zdobyć drogą kariery.
A jak mozna to zdobyc? Moj sim mial poziom 10 przez dosc dlugi czas i zadnej nagrody nie dostal.
Gdy juz jestem przy tym temacie... gralam tym samym simem i powinno sie dac lapac zjawy za granica. Pojechal do Francji, na podgladzie mapy widzial ukryte zjawy, ale w zadnym miejscu nie dalo sie uzyc opcji "szukaj zjaw", probowalam dosc dlugo i nic. Dlatego zrezygnowal z tej pracy. Czy komus udalo sie zlapac zjawe za granica?

Cytat:
Napisał Fatumka Zobacz post
EDIT:
W każdym razie - wiecie może, o co chodzi? Czy powinnam mieć jakiś specjalny sprzęt do wyszukiwania duchów i gdzie go znaleźć? A jeśli nie, to jak zmusić sima do szukania ducha?

P.S.
Kiedy awansował była informacja, że otrzymuje jakiś-tam sprzęt, ale w ekwipunku nic nie było...
Nie widac sprzetu w plecaczku. Jak jedziesz do takiego nawiedzonego domu to zwyczajnie klikasz na podloge i wybierasz opcje "szukaj duchow".

Ostatnio edytowane przez Starlight : 17.10.2010 - 09:34 Powód: nomnom
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.10.2010, 19:29   #254
Agnieszka86
Guest

hej, no i ktoś sie już miał te nagrody ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2010, 16:35   #255
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał Mrufka Zobacz post
A jak mozna to zdobyc? Moj sim mial poziom 10 przez dosc dlugi czas i zadnej nagrody nie dostal.
Wydaje mi się, że trzeba złapać określoną liczbę zjaw aby ją otrzymać. Może 500, 1000? Nie mam pojęcia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.10.2010, 20:28   #256
PoZmrokowiec

Smile Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał Bańka102 Zobacz post
Mam pytanie. Zawsze po pewnej godzinie wieczorem moją simkę nastolatkę zgarnia policja. Na początku jest dobry nastrój , że przebywanie tak późno poza domem to wyzwanie. Potem oczywiście następuje upokorzenie przez policję . Czy mogę zrobić tak żeby jej wogóle nie złapali?
Wpisujesz testingcheatsenabled true i gdy widzisz policjanta to z shiftem klikasz na niego i ,,Usuń to'' . Na modach się kompletnie nie znam, bo nie używam, ale możesz poszukać na necie czy na www.modthesims.info (musisz mieć konto)
PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.10.2010, 06:32   #257
Mamełe

Cytat:
Napisał Chrzan Zobacz post
Mi akurat najmniej spodobała się kariera projektanta, dlatego iż moi klienci byli wiecznie niezadowoleni, chociaż zrobiłem co chcieli, to się pojawiał komunikat "W tym się nie da mieszkać! Zmień to natychmiast!" czy coś w tym stylu. Chociaż zmieniałem z 5 razy, to nadal było źle. Się wkurzyłem i się zwolniłem
Bo trzeba policzyć liczbę łóżek i liczbę domowników. Jesli łózek (miejsc do spania) jest mnie niż mieszkających simówj, to chociaz nie wiem jak pieknie sie urządzi, to będa niezadowoleni. Trzeba patrzeć też na cechy. Simowie skąpi będa chcieli wszystko jak najtaniej, dobrze im dawać przedmioty z wlasnego wyposażenie (np. obrazy, rzeźby), mól ksiażkowy da premie za półke na książki, nawet jesli chciał tylko urządzić pralnię lub łazienkę.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.10.2010, 16:33   #258
hellraiser
Guest

O, nie wiedziałem o tym! Może dam projektantowi wnętrz jeszcze jedną szansę... Dzięki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2010, 08:20   #259
Aguncja
Guest

Mam taki problem w karierze detektywa. Dostałam zadanie aby wziąć odciski palców w jadalni. Detektyw włamał się do domu ale za cholerę nie mógł pobrać tych odcisków, klikałam na wszystkie możliwe obiekty.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.11.2010, 14:36   #260
JBronkar

Dziś kupiłam dodatek Kariera, więc chciałam szukać nowej pracy dla simki, ale nie ma opcji. Co się stało?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania