![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
O proszę, to widzę, że nie tylko ja mam ten błąd. U mnie też znika sim. Powinien być na górze, jest na dole, tzn diamencik zielony chodzi po górze, a on jest na dole. Znika namiętnie. Być może to przez schody, bo są z takim półpięterkiem, ale jak widzę niekoniecznie. Może to był bug uruchamiający się czasowo
![]() A do tej pory wszystko było cacuszko! ![]()
![]() |
#253 |
|
![]()
Mi na początku PZ chodziło bez zarzutu. Wszystko śmigało aż miło było grać. Zauważyłam co prawda już w pierwszy dzień pierwsze niedociągnięcie, ale poza tym było OK (to niedociągnięcie to jest takie, że jak Sim ma pragnienie pierwszego bara - bara z daną osoba, to nie spełnia się ono po bara - bara w jacuzz)i. Dopiero po jakimś simowym tygodniu zaczęły się pierwsze problemy ze znikaniem Simów, przerywanie czynności i blokowaniem na łóżkach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
Nie wiem czy tu moge napisać nie krzyczcie na mnie czy coś ale jestem zdesperowana! Mam problem z wgraniem gry a mianowicie podczas wgrywania wyskakuje okienko Błąd kontroli CRC plik..............Fuilbuild nie odpowiada plikowi w pliku CAB instalatora.... wcześniej gra była wgrana i działało później chciałam wgrać dodatek Kariera to wyskoczyło okienko że gra The Sims 3 nie jest z kopiowana gdzieś tam....i dlatego musiałam od nowa wgrać i tu takie coś sie pojawia pomocy! ;( wcześniej też tak miałam ale coś skasowałam chyba ale nie pamietam co to było i wgrało sie bez problemu...teraz nie pamietam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Widzę że problemów jest chyba najwięcej po wyjściu nowego dodatku.
Jedynym u mnie błędem był niewidoczny ochroniarz. Po za tym to nic. Dziwi mnie to że EA nie wydało ani jednej łatki, ale poczekajmy wyjdzie ich jeszcze tysiące jak to jest w trójce. |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Anjanka instalujesz z płyty? Może jest zabrudzona, albo porysowana?
Color u mnie niewidzialność i znikanie to codzienność... Niestety. Nie postarali się ludzie z EA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
[QUOTE=anie_1981;1326713]Anjanka instalujesz z płyty? Może jest zabrudzona, albo porysowana?
nie jest porysowana ani brudna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
Miałam podobnie - jeśli chodzi o zacinanie się i wyrzucanie w środku gry. Później były problemy z dorastaniem simów. Podczas urodzin z dziecka na nastolatka wychodziły karły. Zaczęło mnie to denerwować i wgrałam grę od początku. Nie używam teraz żadnych modów, tylko i wyłącznie pliki sims3pack. Gra śmiga jak szalona. Nie wywaliło mnie ani razu, windy, lokaje, samochody - nic się nie zacina. Wszystko jest tak jak powinno.
|
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Też nie mam i nigdy żadnych modów nie miałam, a pomimo to zdarzają mi się jakieś błędy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
Mi tam z reguły mody nie robiły żadnych poważnych problemów, a jeżeli, to łatwo było wykryć co powoduje błąd. Ja np. kiedyś miałam awesomemod'a ale gra się na nim strasznie muliła, poza tym on robił coś ze stylami. Można własne style zapisywać do pliku a potem kasować. A ten mod nie pozwalał na kasowanie własnych stylów. Czasami też Simy odmawiały kąpieli w basenie, twierdząc, że nie ma do nich dojścia. Ale z każdym modem, który miałam było tak, że po skasowaniu moda ZAWSZE problem ustępował. Więc jeśli moja gra miałaby problemy przez mody, to po usunięciu ich by zniknęły. U mnie problemy nie znikają po usunięciu wszystkich modów/hacków/Packages'ów a nawet dodatków Store. Problemy nie znikają nawet po ponownej instalacji Windowsa i gry. Więc to na 200% nie mody są winne. Komputer też nie jest winien, bo jest bardzo dobry. Winni są ludzie z EA... Testują grę na szybko i pobieżnie, a z Simsami jest tak, że trzeba pograć z tydzień minimum, żeby zauważyć niektóre bugi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|