![]() |
#251 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pewne pytanie. Nagralam filmik, ale bez dźwięku, więc nie ma sensu go wstawiać
![]() ![]()
|
![]() |
#252 |
|
![]()
Czy jest jakiś sposób na pozbycie się negatywnego nastroju? Moja simka od kilku dni ma w nastrojach "Nieuprzejmego Wampira", choć w pobliżu żadnego nie ma. Klikanie na skrzynkę pocztową i uszczęśliwianie wszystkich nic nie pomaga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
kup sobie w nagrodach szczescia zyciowego menedzer nastrojnika i kliknij na simke 'ulecz', powinien zniknac. aczkolwiek czasem zle dziala i wtedy simowi spada energia drastycznie, musisz wiec do skutku;p
|
![]() |
![]() |
#254 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wpisz kod testingcheatsenabled true i z wcisnietym ctrl kliknij na nastrojnik,w ten sposob go usuniesz |
|
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Moja Simka kupiła sobie lokaj Plazma-odpicowałam go i....nie da sie jechać na góre windą! Wszystkie Simy za każdym razem stoją na dole,nawet ochroniarz! Chciałam skasowac windę i nową wstawić,ale mi wyskakuje,że obiekt zawiera jakąś Simke w środku. Co mam robić???
|
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
Te katalogi zabiera się z gry na czas reinstalacji, instalacji łatek czy dodatków. Zabierz na razie tylko Mods i zobacz czy gra będzie działać, bo inne nie powinny wpływać na grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Czy sim może się upić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
To zależy co rozumiesz przez słowo "upić". Są drinki nastrojowe, po których Sim będzie się zachowywał bardziej "swobodnie", one tak jakby zmieniały na chwilę jego cechy charakteru. Moje Simy na co dzień nie tańczą na stołach i szafkach kuchennych... A po takim drinku nastrojowym już tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|