![]() |
#251 |
Reputacja: 26
|
![]()
Dodatki do dwójki raczej nie mają nic do rzeczy, jeśli masz problem z trójką, chyba, że masz mało wolnego miejsca na dysku...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
Calanthe, a masz powyłączane wszystkie inne programy w tle? One dużo żrą pamięci. Ewentualnie możesz spróbować przeinstalować grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
Witam, przeszukałem cały internet w poszukiwaniu sensownych zmarszczek dla simów, jednak nic nie znalazłem, bo te oryginalne w grze nie podobają mi się. Postanowiłem sam zrobić zmarszczki jako makijaż albo maskę, tylko nie wiem jak. Ktoś pomoże?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
Pytanie nie związane z grą, ale ze Store. Otóż:
Mam oryginalną "trójkę", zainstalowałem i założyłem konto na http://www.thesims3.com/ i chciałem grę zarejestrować. I wyskakuje mi, że kod instalacyjny jest nieprawidłowy. A przepisuję go z pudełka! Jak instalowałem to działał. Ktoś wie co zrobić?
![]() |
#255 | |
Guest
|
![]() Cytat:
chyba jedyny w miare sensowny tutorial, w tym wypadku wytlumaczone na podstawie szminki. + http://mysims3blog.blogspot.com/2010...enders-by.html kacpersky - nie masz juz na pewno konta z tym nr? proponuje poczytac jakies faq EA albo nawet zadzwonic do biura obs. klienta Ostatnio edytowane przez wildthing : 06.04.2011 - 19:05 |
|
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Dzięki, poradnik na pewno się przyda, a te zmarszczki z My Sims 3 Blog to już widziałem, ale słabe są
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Problem z kodem rozwiązany
![]() Zamiast V wpisałem U ![]()
![]() |
#258 |
|
![]()
k mam problem
otoz ostatnio czesto zdarza mi sie tak, ze jak wlaczam gre, to w aktywnej rodzinie przestaje sie wyswietlac sim. przykladowo, w dwusobowej rodzinie, ktora wlaczylam wczoraj, tylko jedna osoba byla aktywna, tj. moglam nia sterowac i robic wszystko. druga natomiast nie wyswietlala sie nawet w kwadraciku, ktory byl calkowicie zielony. nie pomagalo resetSim, wiec ostatecznie zmienilam rodzine i stworzylam sobie nowa simke. dzis wlaczylam gre i aktywna rodzina - ta jedna simka - tez nie dala sie w ogole poprowadzic. raz na cos takiego pomoglo wyprowadzenie i wprowadzenie rodziny z powrotem, wiec weszlam do edycji miasta. niestety tez cos sie spieprzylo, przestaly sie wyswietlac wszelkie paski opcji, byl tylko obraz miasta z duzej wysokosci na caly ekran, nie dalo sie nic zrobic, przyblizyc, nie wyswietlaly sie zadne znaczniki nad budynkami, moglam tylko wpisywac kody, ale to nic nie dalo. dodam, ze problemy zaczely sie chyba odkad zrobilam cos nie tak przy rozpakowywaniu modow. nie udalo mi sie zrobic tak, zeby pliki packages zadzialaly, zaden mod nie dziala, potem probowalam usunac te pliki, ktore dodalam w trakcie tego calego procesu, zeby bylo na czysto, ale nie wiem, czy usunelam wszystko to, co trzeba :{{{{{ ma ktos jakis pomysl, jak to rozwiazac? nie chce mi sie tworzyc nowego otoczenia za kazdym razem gdy wlaczam gre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Reinstalka to jedyne co mi do głowy przychodzi.
![]() |
#260 |
|
![]()
Hmm... Nie wiem, czy nie trzeba będzie instalować gry od nowa. Ale nie od razu. Zrób tak, idź do My Documents, tam gdzie są dane Simsów i zmień nazwę katalogu The Sims 3 na coś innego, np. dopisz coś do nazwy, żeby inaczej to wyglądało NIE KASUJ. Potem włącz grę. Gra sama sobie odtworzy katalog The Sims 3 i będzie na czysto, bez zapisów, dodatków Store i nieoficjalnych, bez modów. Ustawienia w opcjach trzeba będzie robić od nowa, gra będzie myślała, że jest uruchomiona po raz pierwszy. Stwórz jakiś zapis i się nim pobaw. Jeśli będzie OK, idź do tego katalogu, któremu zmieniłaś nazwę, i skopiuj stamtąd swój stary zapis. Jeśli zapis będzie działał, to znaczy, że winien był jakiś nieoficjalny dodatek lub mod. Teraz trzeba będzie tylko wykryć który...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|