![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
Ile razy jeszcze ktoś wklei to samo? ILE?! o___O
|
![]() |
![]() |
#253 |
Reputacja: 10
|
![]()
a po co to piszesz, skoro Chryzantem już to napisała ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Reputacja: 15
|
![]()
Chryziu, MORDUJ!
The Sims 3: Pokolenia (ang. Generations) - Czwarte rozszerzenie do gry The Sims 3. W The Sims 3: Generations, Simowie w każdym wieku mogą zanurzyć się w to, co lubią robić najbardziej! Dzieci będą mogły bawić się w domku na drzewie. Nastolatki będą robić zabawne wybryki. Dorośli Simowie mogą cierpieć na kryzys wieku średniego. Nowe interakcje: oblewanie szampanem, śmierdzące bomby, rzucanie jajkami, nagrywanie filmów. Nowe rzeczy: lampa lawa, kamera, wózki dziecięce, stojak na buty, półka na książki w kształcie zamku, sportowy samochód, domek na drzewie, wodna ślizgawka, nowy rodzaj huśtawki, kręcone schody, nowe radio. Nowe interakcje w tworzeniu simów: owłosienie ciała, laska dla starszych Simów, dziecięce przebrania (wróżka, dinozaur itp.), nowe "codzienne" ubrania. A tak a'propo to jest ciekaw tej laski. I coraz to bardziej zaczyna mi się ten dodatek podobać. ![]()
![]() |
#255 |
Reputacja: 11
|
![]()
WoW! nawet fajnie sie zapowiada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Dokładnie! Ja też nie chcę sterowania dzieciakami w szkole. Jak jest weekend, to nie mam co z dzieciarnią robić i tylko marzę o poniedziałku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up tak samo zwłaszcza że ja mam jeszcze małe dzieci niemowlaki i rodziców na głowie. Zadbaj o oto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
Dobra, sorry za wklejenie tego, ale ja nie zawsze czytam poprzednie posty. Na taki dodatek jakoś specjalnie nie czekam, ponieważ, rzadko gram grupą wiekową, poniżej "młodego dorosłego". Po za tym raz jak grałem dziećmi, to jakoś nie specjalnie chciało mi się wybierać im interakcji, tylko fajnie mi się grało berbeciami. Aczkolwiek, pożyjemy zobaczymy co z tego będzie. Na pewno wstrzymam się z kupnem dodatku, bo najpierw będę musiał zobaczyć zdjęcia i opinie graczów.
![]() |
#259 |
|
![]()
Co do tego wklejania ciągle tego samego... Mi się zdaje, że Ejak to wkleił chcąc pomóc Alisha, bo nie zrozumiał jej/jego postu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
A może by była opcja Wyłącz/Włącz Sterowanie dziećmi w szkole ;d
|
![]() |
![]() |