![]() |
#251 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
http://pl.sims.wikia.com/wiki/Wspomnienia
Cytat:
@Nightfall Cytat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Fatumka - tutaj masz przykładowego screena - http://i41.************/15mix6o.jpg
W TS2 nie było tak bzdurnych wspomnień. Ja u sienie wyłączyłem modem całkowicie bo nie mogłem wytrzymać przez ciągłe okienka typu 'xyz idzie do parku'. @down: nie wiem czy nie doszło to z jakimś modem, ale dało się :] Ostatnio edytowane przez Vanitas : 02.07.2011 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
O matko to można poronić w dwójce?! W trójce nigdy mi się do nie zdarzyło(przypuszczam, że nie można).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
wspomnienia to masakra.. roześmiałam się na głos, jak widziałam wspomnienie simka x właśnie zwymiotowała drugie śniadanie, nigdy nie zapomni czegoś takiego. O.O no, błagam.
![]()
![]() |
#255 |
|
![]()
No dobra, mam dodatek
![]() Po pierwsze, bardzo mile zaskoczyło mnie tempo działania, nic się nie wiesza i nie haczy, ale może to mieć związek z tym, że laptop jest po formacie lub z tym, że wrzuciłam dodatki nowym sposobem, czyli do dokumentów. Po drugie, system wspomnień faktycznie zbyt drobiazgowy... Obejrzałam niektóre obiekty i ciuchy, ładne. Nie zdążyłam jeszcze wypróbować żadnych opcji i dziś nie zdążę, bo zaraz idę balować, ale jutro nikt mnie nie oderwie od komputera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Ja miałem okazję grać Pokoleniami tylko przez weekend bo potem coś się popaprało ale wspomnienia mnie wkurzyły
'twój sim własnie poszedł na spacer z dzieckiem w wózku' (coś takiego) albo że grali w klasy i tak dalej ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Jak zwykle nie dopracowali gry tak jak powinni. Za czasów Will'a Wright'a to by było nie do pomyślenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
Mogliby chociaż nie dawać wspomnienia "pierwszy dzień w pracy" kiedy gra się gotową rodzinką, w której wyżej wymieniony członek jest już u szczytu kariery xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Tak, wspomnienia są wkurzające.. Dlatego też pozbyłam się tego systemu poprzez moda. Nie czuję, żeby mi czegoś w grze bardzo brakowało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
Ja też całkowicie wyłączyłam ten system. Mam w sumie do tego dwa mody, taki zupełnie pierwszy, który całkowicie wyłącza system wspomnień (bez możliwości dodawania własnych wspomnień) i taki z mts, który wyłącza automatyczne dodawanie wspomnień, ale pozwala na dodawanie ich ręcznie. Korzystam z tego drugiego, ale i tak nie dodaję własnych wspomnień, bo gra mi się po tym zaczyna wlec. Już wolałam wspomnienia z dwójki... Ikonki i krótki opis, oraz tylko ważne wspomnienia. Przydałby mi się jeszcze trzeci mod, który nie pozwala na pstrykanie fotek, a tylko daje ikonki i możliwość opisu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|