|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: nawet ja nie wpadłabym na to, żeby zaraz po instalacji gry ściągać SimPe i grzebać w plikach gry.
Proszę Cię. WTF ![]() Rozumiem, że wszystko masz na płytkach? Poza tym jak poszło aktualizowanie gry? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up: Liv, a może robiła operacje plastyczne? (mam dość focha :<)
A może jak instalowałaś dod. z neta to jakiś folder usunełaś? A się zapytam bo o tym nie napisałaś zainstlowałaś podstawę (może zapomniałąś/przeoczyłąś)
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Kenny, mówię o tym, że Twoje posty są wbrew logice.
Nie mogła zrobić operacji plastycznej, bo nawet nie odpaliła gry, więc otoczenia maxisowe się nie utworzyły. A operacje plastyczne w SimPe i problemy z licencją gry mają się jak piernik do wiatraka. Z tego, co napisała jasno wynika, że NIE CHODZI TU O PLIKI Z ZEWNĄTRZ. Tylko nie pisz mi zaraz posta "a może to coś z grafiką?", bo normalnie padnę i nie wstanę. Jeśli nie zainstalujesz podstawy, nie możesz instalować dodatków... Kenny, przykro mi, ale w tego typu problemach nie będziesz w stanie pomóc, dlatego zostaw to mnie ;] Przynajmniej będę próbowała, bo jednak wiem trochę rzeczy, które mogą okazać się przydatne. "Nie lubię, gdy ktoś mi się sprzeciwia." Ale jeszcze bardziej nie lubię, gdy ktoś nie próbuje logicznie myśleć. I bez fochów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zainstalowałam też podstawe(jako pierwszą). Moze faktycznie usunęłam coś usuwając dodatki z neta, bo ostatnio brat czyścił komputer i wszystkich się pozbyl. Tylko nie wiem jak to teraz sprawdzic.
Podczas instalacji nie bylo problemo, wszystko sie normalnie wgralo. Tak, tak, wszystko mam na oryginalnych plytkach ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kardamon : 24.01.2012 - 00:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Dobra, *wszystko wskazuje na to że* jesteś w dupie, że tak się wyrażę.
Na płytkach od EA jest od jakiegoś czasu taka pierdołka zwąca się SecuRom. Co to dziadostwo daje? Ano, możesz np. grę zainstalować 5 razy, a za szóstym Ci nie pójdzie. Podejrzewam, że u Ciebie z tym jest problem. Tak, tak, doczytałam, że instalacja przebiega normalnie, ale to musi być z tym powiązane. Na Twoim miejscu rozejrzałabym się za crackiem do RiO. Jeśli jednak zależy Ci na tym, żeby mieć czyste sumienie, podrzucam link do instrukcji, jak sobie z tym poradzić: http://www.reclaimyourgame.com/conte...torial-Revised Sorry, że po angielsku, po polsku nie znalazłam nic sensownego. Ah, i w niektórych przypadkach pomagało odinstalowanie programów emulujących. Ostatnio edytowane przez Liv : 24.01.2012 - 15:07 Powód: eh, te edity to z nerwów |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli u CB anigleski niezbyt, to googlechrome, tłumaczy zagraniczne strony
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
dziękuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem dotyczący otoczenia. Otóż stworzyłam nowe otoczenie i gram w nim już jakiś czas, wszystkie rodzinki, które zrobiłam dotychczas mieszkały w domach z tej biblioteki domów więc było wszystko spoko, ale postanowiłam sama wybudować dom, wybrałam pustą parcelę i jak na nią weszłam otoczenie zmieniło...hmm...otoczenie z zarośli na pustynię o.o
Jak weszłam z powrotem do otoczenia znów były zarośla, a w tej rodzince pustynia. W wszystkich innych rodzinkach też były zarośla. Później wprowadziłam tę rodzinkę do gotowego domu, żeby go wyburzyć i zacząć budować od początku ale znów była ta pustynia XD Wie ktoś może czym to jest spowodowane i jak można się tego pozbyć? Ps. wpisywałam kod na otoczenie, ale to nic nie daje. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Liv zrobiłam tj mówiłaś i działają mi simsy! DZIĘKI!!! jesteś nieziemska
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |