![]() |
#251 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dodatek dobrze się zapowiada. Kto by pomyślał że wróżki mnie zaciekawią?
![]() Ale trzeba powiedziec, że każdy dodatek dobrze się zapowiadał a wychodziło....to co jest. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
|
![]()
więc ciekawi mnie jaką ikonke tam zobaczymy
![]() ![]()
![]() |
#253 |
|
![]()
Syreny mogą zostać wprowadzone w dodatku o pogodzie, o ile będzie on utrzymany w klimacie podroży (takich o jakich wiemy z plotek).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
ale watpie, by doszla tymbardziej jako stwór ktorego bedziemy mogli tworzyc w CAS-ie. Bo jak by wygladala rozgrywka? plywanie w basenie, plywanie w wannie, pływanie w oceanie - SO MUCH FUN!
bardziej stawiam na kosmitę.
![]() |
#255 |
|
![]()
Haha, pływanie w wannie xD
Syrena nie musi cały czas mieć ogona. Może hipnotyzować głosem, wyglądem, nie wiem... Jest dużo opcji, wystarczy pomyśleć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Zgadzam się, syreny byłyby super. Cóż, ja co prawda nie lubię mutantów, ale raczej tych z ciemnej strony mocy, czyli, wampy, mumie (choć kiedyś, dla jaj, jedną ożywiłam, nudy), zombiaki, wilkołaki itd. Jednorożce są znowu za słit, wolę normalne konie, a wyimaginowany przyjaciel mi się znudził, choć na początku bardzo lubiłam te śmieszne lalki. Mogą się czasem przydać do "Opowiadamy jak sobie gramy". Co tam jeszcze było... roboty, ładne, ale denerwujące. Mi brakuje robota z jedynki. Jakby go oddali, to bym była prze szczęśliwa. Niektórzy mogą już nie pamiętać poczciwego Servo... Nie był sterowalny, i to było właśnie super. Mieszkał w swojej szafie i wychodził z niej tylko jak go się włączało, sprzątał i wracał do szafy. Żadnego ładowania, jak w dwójce, ani jedzenia złomu
![]() Za to raczej kupię ten dodatek dla... chochlików... Wydają się być super, chociaż boję się, że ich nie dopracują. Chciałabym, by mogły być ciągle małe i mogły jakoś ładnie latać, żeby tak się EA przyłożyło do animacji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Animacja latania będzie pewnie taka jak w zwiastunie i nic z nią więcej nie zrobią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
i tak myślę, że wrócą kosmici. Syreną by mnie zaskoczyli pozytywnie i ładnie by to współgrało z dodatkiem w którym simy NARESZCIE będą mogły wykąpać się w oceanie
![]() fajnie jakby syreny, żyły w jakimś tajemniczym miejscu. Ale póki to nienastąpi będe bardzo zadowolony z wróżek i wilkołaków. A czarodziejskie pojedynki? mam nadzieję, że będa b. dobre
![]() |
#259 |
|
![]()
Mnie jakoś syreny nie przekonują, nie wiem co w nich takiego fajnego jest.
![]() |
#260 |
|
![]()
Od czubka głowy zaczynając, na płetwie ogonowej kończąc są fantastyczne. Nawet nie wiem za co je tak uwielbiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|