![]() |
#252 |
Reputacja: 11
|
![]()
Uuuu ale się porobiło. Biedna Hannah, tak krótko cieszyła się z bycia żoną. Ryan jest chyba za mały by mieć jakieś wspomnienia o ojcu, zostały po nim tylko zdjęcia w rodzinnym albumie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Reputacja: 10
|
![]()
uuuuuu a juz zaczynalam sie do niego przekonywac, polubilam jego zmarszczki na czole....a tu trach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja jedyna bez focha. Mnie dziad denerwował .
![]() |
#255 |
|
![]()
oh ty wredny człowieku
![]() jak mogłaś! a tak było fajnie.. [IMG]http://i50.************/1248pz9.jpg[/IMG]
Ostatnio edytowane przez Meona : 30.08.2012 - 09:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
oo kurcze! nie spodziewałem się takiego zwrotu akcji
![]() mam nadzieję, że Hanna poradzi sobie jakoś po stracie męża.. i wkrótce znajdzie kogoś innego ![]() oczywiście czekam na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Ryan zaczął czuć, że coś jest nie tak. Widział ciągle płaczącą mamusię i sam zrobił się jakby mniej żywiołowy.
![]() Hannah kompletnie nie mogła poradzić sobie ze stratą ukochanego. ![]() Wiedziała jednak, że musi żyć dla swojego synka. Często kiedy było jej źle, szła do pokoju malca i tuliła go do siebie. -Teraz tylko Ty jesteś moim skarbem maluszku… ![]() Emma tak jak obiecała, wprowadziła się na jakiś czas do przyjaciółki. -Jak się trzymasz kochana? -A jak myślisz? -Ej! Damy radę, dasz radę! Zrób to dla Ryanka! ![]() -Emma ale mi jest tak strasznie źle! -Wiem kochana, wiem… ![]() A mały Ryan w tym czasie pił mleczko w swoim krzesełku. ![]() Emma bardzo pomagała Hannie. Wychodziła często z dzieciaczkiem na spacery. ![]() Hannah w tym czasie mogła dużo czasu spędzać z Jasperem. Codziennie przejażdżki bardzo ją relaksowały. ![]() Ryan najbardziej lubił chodzić z „ciocią” do parku. ![]() No ale trzeba było zejść.. ![]() ![]() ![]() Jak nie bujak, to piaskownica! ![]() Emma starała się także wyręczać Hannę w nauczaniu Ryana, np. mówienia. ![]() Mimo, że mijało coraz więcej czasu, Hannah zrobiła się strasznie nieprzystępna. Na każdą próbę zaimponowania lub flirtu, reagowała w następujący sposób ![]() ![]() Jej największym pocieszycielem był Jasper, to przy nim czuła się najlepiej. Przy Ryanie też, ale za bardzo przypominał jej Felipe. ![]() ![]() Emmie nie przeszkadzała opieka nad szkrabem. Pilnowała, aby zawsze był najedzony. ![]() Nie zapominała jednak też o swojej pracy. Wieczorami pisała artykuły do gazety. ![]() A Hannah gotowała dla siebie i przyjaciółki. ![]() -Hannah, ja wychodzę do pracy. Weź się w garść, na górze czeka na Ciebie Twój synek. ![]() -Emma ja naprawdę nie wiem jak Ci dziękować! Jesteś wspaniała… Dzięki Tobie wiem, że dam radę. ![]() -Dobra tylko mi się tu nie rozbecz! Uśmiech proszę! ![]() -A idź Ty wariatko.. Dziękuję.. -Dobra dobra, bo sama się rozkleję. ![]() Hannah wzięła się porządnie za siebie. Wysprzątała cały dom… ![]() …podczas gdy maluch się bawił. ![]() Sama też go nie zaniedbywała, lubiła czytać z nim książki. ![]() Często odwiedzała cmentarz, płakała i „rozmawiała” ze zmarłym mężem. ![]() Zawsze po powrocie z cmentarza przychodziła zrelaksować się do stajni, aby zająć się Jasperem. ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~ Nie wiem kiedy będzie kolejny odcinek, straciłam trochę wenę do grania tymczasowo ![]()
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
Jasper jest pięknym konikiem... Ale jest sam bidulek... Może by mu się klaczka przydała...?
A chłop ma za swoje, mnie też denerwował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Biedna Hanna, biedny Ryanek dobrze, że kobieta ma taką przyjaciółkę, To jest wspaniałe mieć przy sobie przyjaciela.. dość mam tych smutków u ciebie.. niech się coś pozytywnego zadzieje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
nadrabiam xd och, Meggie mamy coś wspólnego! ja uśmierciłam Tylera, ty uśmierciłaś Felipe i foch u wszystkich xd
Hanna musi być silna i dzielna, dla Ryana i przede wszystkim dla siebie! oby jeszcze poznała kogoś, kto zapełni jej pustkę po mężu
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|