|
![]() |
#1 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Nowy odcinek
![]() Akcja bardzo szybko się rozwinęła, właściwie to nie wiem czy to dobrze, czy źle ![]() Ale teraz Tuckerowie mają chatę, hehe ![]() Odcinek ciekawy, chociaż przyznam, że stare podobały mi się bardziej ![]() No ale na pewno będzie fajnie, film też był super. Czekam na następny odcinek ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haha, oczywiście uśmiałam się do łez xD
Najbardziej rozbawiła mnie Helga i sytuacja z selekcjonerem xD Jeśli kiedykolwiek nie będą chcieli wpuścić mnie do klubu, już wiem co mam wtedy zrobić xDD A właśnie, a propos... coś czuję, że ona przeżyje, a sposób dzięki któremu jej się to uda na pewno będzie zaskakujący. Ja sama osobiście już mam kilka hipotez ![]() No myślę, że się nie pozbędziesz kluczowej postaci? ![]() Adam powinien może trochę po adorować swoją żonkę, skoro ona ma wątpliwości co do niego? Niech się chłop trochę postara, w małżeństwie też trzeba to... albo TO robić ![]() No i ciekawe co z tym bratem. Fajny filmik... I podczas jego oglądania nasunęło mi się pytanie... Dlaczego nic nie kręcisz? a jak kręcisz to dlaczego nie pokazujesz nam tego? Mi się bardzo spodobał, i piosenka świetna. Wczułam się gdy go oglądałam. Jasną sprawą jest, że czekam na kolejny! P.S. powiedzonko "Ej, kolesien" chyba zaczerpnę do swojego słownika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! Mój kuzyn też to wielbi, więc z nim czytałam.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Gio Miszczu! Powaliłeś mnie na łopatki, leze i kwicze ze smiechu
![]() Genialnen! Po prostu genialnen! Helga jak zwykle wymiata. Wyglada swietnie. Teraz prowadza luksusowe zycie bogaczy. Piekne ![]() Widze nowe watki z zaginionym bratem, oj bedzie ciekawie. Oby Helgen nic sie nie stalo ![]() Czekam na next! ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja to chyba wyślę swojemu TŻ chociasz na Simach się nie zna, ale to lepsze niż komedie które ogląda XD. Motyw z zaginionym bratem mnie zaciekawił a film wzruszył.
Mam nadzieje, że Helgusi nic się nie stało, bo ja już szykuje sługusa dla niej ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Reputacja: 12
|
![]()
Kurden, poszpieszen sien i napisanen komentarzen spamowen. Na szczęścien już się udało napiszaczen poprawnen komenten, który muszen napisaczen ze względen na potrzeben komentowanien Tuckeren. Mam nadziejen, dass pisać jak Helgen mogen.
Ich beginnen od 10 przykazań Tuckerów. One były pisane na spontana, nie miałam nawet zamiaru ich publikować z tym temacie. Mam też nadzieję, że zły chipsik wrogar się nie gniewa za użycie jego posta jako treści 5. przykazania. Cytat:
![]() No i bardzo się cieszę z powrotu Tuckerów. Długo na to czekałam, a ten czas szybko zleciał. Zresztą chyba mogę już powiedzieć, na kogo głosowałam w Simstoryku... Zresztą tag helgasamseksen rządzi ![]() ![]() Teraz mam małe uwagi do spisu twórczości. Link do obrazka 3 prowadzi do posta easey, a Ladrón i Laselight to ta sama osoba ;DD No i ciekawe jak rudzielec współtworzyła laurken edyten posten ![]() No i nareszcie po tym całym gąszczu komentarzy i innych tam rzeczy doszłam do odcinken, któren mogen przeczyten i analizen. Nowy wygląd Tuckerów bardzo mi się spodobał, są bardzo piękni i w ogóle... a Helga ![]() "...właściwie to siedzimy na koniu" boshe je***m ![]() "właściwie to nasz parkiet obsługuje tylko półtonowe obciążenie" hahaha Właściwie zatrzymując się przy tym cytaten... Cytat:
aż muszę się posłużyć memem. dam w linku, żeby nie rozwalać tego pięknego posta... http://i.imgur.com/XpkDP0F.png Jednak podoba mi się pomysłowen Helgen. Zaskoczen mnie tym. "Dajcie nam te same gacie" combo je***m Kocham pomysł z identycznymi fryzurami, szkoda mi Emily, bo jej wyszło na gorszen. Helgen nareszczen macht gut rzeczen. Dobrze robi, że idzie do klubu i podrywa facetów. Czasem aż mi smutno, że Helgen nie istniejen w realen świecien. Żałuję. Chciałabym ją bliżej poznać. Boshe, znowu je***m, tym razem z Sunset Vallen ![]() ![]() A Susanen źle robi. Po co jej większe wzięcie, skoro ma męża kochającego? Zresztą ona chce go zdradzić?! Ni-eeeee! Please, Helgen ma przeżyć, rozumiesz?! Inaczej zastosuję ostrzejszy środek polegający na zaprzestaniu czytania Tuckerów! Film także obejrzałen. Wzruszyłam się. Helga, Bob i Helga, a także Helgen i Susan stracili rodziców w tak młodym wieku ;( podoba mi się sposób kręcenia ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
W końcu i ja znalazłem chwilę czasu i nie żałuję, że wykorzystałem go na Tuckerów. Odcinek jak zawsze pełen humoru, chociaż nieco za krótki, zwłaszcza, że tyle się działo.
Mam nadzieję, że nie zabijesz Helgi :< Może, gdybyś od początku wystylizował swoje dzieło na czarną komedię, miałbym mniejsze opory ![]() ![]() Albo na mięso, dlatego strzelił akurat do Helgi xD Filmik to majstersztyk, nie przesadzam! Po prostu bije od tego profesjonalizm i przez chwilę zapomniałem, że to wszystko jest kręcone w grze. Dodatkowo to, co w nim było, powaliło mnie na kolana [w przenośni] ![]() Mówiąc krótko: oby tak dalej! I teraz liczę na częstsze odcinki, w końcu masz długie wakacje ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 02.06.2013 - 17:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Ok, widzę, że znowu NIEKTÓRE osoby zaszalały z tagami :d Ale podobają mi się
![]() Fallen Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zielona Herbata Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() roiá Cytat:
![]() ![]() zcw Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Diana Cytat:
![]() ![]() Katherine Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mile18 Cytat:
![]() ![]() M3Lcik Cytat:
![]() Ladrón Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sqierka Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mroczny Pan Skromności Cytat:
![]() Cytat:
![]() By rozwiać wszelkie wątpliwości! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do przykazań, to już je uzupełniam ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Świetny odcinek! Opłacało się czekać
![]() bardzo zabawny, idealny na poprawę nastroju ![]() dialogi są świetne, masz talent do wymyślania śmiesznych tekstów ![]() Tuckerowie bogacze, ciekawe, jak dalej będzie im się wieść ![]() oby Helgen nic się nie stało, taka pozytywna bohaterka ![]() No, z niecierpliwością na next czekam! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Po prostu powiem... ŚWIETNY ODCINKEN
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |