![]() |
#251 |
Reputacja: 39
|
![]()
Pobrałam rekolory sztalugi z podstawy gry, ale nie działają. Zainstalowałam kilka różnych wersji z różnych "miejsc" i od różnych twórców. Dodam jeszcze, że pobrałam ten mod i tylko do dodatkowych sztalug się wyświetliły, do tej oryginalnej już nie. Ktoś wie czy da się coś z tym zrobić?
![]()
|
![]() |
#252 |
Reputacja: 41
|
![]()
Zainstaluj go w wersji instalacyjnej i masz recolory wszystkich obiektów maxisa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
Gdy spadnie śnieg, to parcela, na której gram wygląda tak:
![]() A kiedy najadę na jakiś kawałek terenu na zewnątrz, gdy spadnie głęboki śnieg, to pojawia się niebieski, migający prostopadłościan. Dodam jeszcze, że to mnie doprowadza do szewskiej pasji, bo jedynie przy wyłączonym śniegu mogę normalnie grać. Może ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić (poza przeinstalowaniem gry)? Poza tym, to bardzo często z nieba pada ognisty grad (?). I tu nie jestem pewna czy to błąd, czy tak powinno być.
![]() |
#254 |
Reputacja: 21
|
![]()
Zaczęło się to dziać nagle czy było tak od samego początku kiedy zainstalowałaś grę?
Spróbuj uaktualnić sterowniki swojej karty graficznej, może to coś pomoże... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wyczytałam, że to może być spowodowane shaderami (np. te nakładki na podłogę od Murano) albo tzw. pond water hack.
Jeśli okaże się, że to wina moda, to stąd można ściągnąć jego "dobrą" wersję ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 17.06.2015 - 16:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć, gram właśnie w Sims 2 (edycja oryginalna z origin, ze wszystkimi dodatkami) wprowadziłem się na osiedle, poznałem kobiete, zaręczyłem się i tak nagle nie mogę żadnej akcji z nią przeprowadzić, jest w uczuciach, że zaręczony bla bla, ale nie mam jej w telefonie a jak wchodze do jej domu to jest ze nie moge z nią przeprowadzić żadnej akcji... co robić?! pomocy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Reputacja: 12
|
![]()
Próbowałeś resetować?
Czy po ponownym uruchomieniu też tak jest?
![]() |
#259 |
|
![]()
Po resecie dalej nie można nic zrobić z nią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
Jak jestem u niej w domu to mogę robić co chce, ona stoi w miejscu jedyne co robi to czasem obraca głową i nie mogę ciągle nic robić z nią...
poszedłem pod jej mieszkanie drugim simem i wziąłem przywitaj się z sąsiadami i ona tak jakby otworzyła drzwi, ale ciągle stoi w tym samym miejscu co wtedy tak jakby ją wmurowało w ziemie... POMOCY SZYBKO :_: Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 07.07.2015 - 15:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|