Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.01.2005, 18:05   #251
Esi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
A może to było tak: Twój sim był dziadkiem i miał obawę, żeby z nikim nie przegrać zabawy w przepychanki, a gdy przegrał miał czerwoną aspirację i zmarł?
źle mnie zrozumiałaś X). To Dziwak umarł. Co dziwne () weszłam potem do domu Dziwaków i on sobie najspokneij w świecie urodził dziecko.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.01.2005, 20:13   #252
Anita_
Guest

Domyślnie

A czy można chodzić do sąsiadów?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 20:27   #253
fanka_dory_liisy
Guest

Domyślnie Wstrętny bachor

Mi się zdarzyła historyjka, jak w mojej ukochanej rodzince (była to młoda para) pojawił się pierwszy dzidziuś. Okropnie się ucieszyłam, duże się nim zajmowałam i w ogóle... Aż pewnego razu klikam na moją simkę, żeby wzięła dziecko, ale jak do niego podeszła, moja komenda się anulowała! Pomyślałam, że może ta simka mi się zacięła (to mi się czasem zdarzało, wystarczyło ją sprzedać) i kliknęłam, żeby zrobiła coś innego. Bez problemu! Kliknęłam tym razem na faceta, z nim to samo! Zrozumiałam - zacięło się dziecko. Sprzedałam i odsprzedałam, ale nadal nic z tego! Nie wiem co teraz robić - czekać aż zabiorą do opieki społecznej, czy próbować dalej? Co zrobiliyście na moim miejscu ;( ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 20:33   #254
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał SSWK
źle mnie zrozumiałaś X). To Dziwak umarł. Co dziwne () weszłam potem do domu Dziwaków i on sobie najspokneij w świecie urodził dziecko.
Faktycznie Ah, te czytanie tekstu ze zrozumieniem.
Ps. Anita, nie da się pojechać simem do sąsiadów, ale później grając sąsiadami możesz zaprosić sima. Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 21:51   #255
Toxic
Guest

Smile

Dziwne zadarzenie hmmm . Raz miałem tka zę miałem dwu osobową rodzine i oby dwum osobom przyszedł ten królik i te dwa króliki sie ciale biły między sobą cly cza s przez kilka dni sie biły jak skończyly to na nowo a towarzystwo sie nie poprawiło nikomu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.01.2005, 07:51   #256
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał fanka_dory_liisy
Mi się zdarzyła historyjka, jak w mojej ukochanej rodzince (była to młoda para) pojawił się pierwszy dzidziuś. Okropnie się ucieszyłam, duże się nim zajmowałam i w ogóle... Aż pewnego razu klikam na moją simkę, żeby wzięła dziecko, ale jak do niego podeszła, moja komenda się anulowała! Pomyślałam, że może ta simka mi się zacięła (to mi się czasem zdarzało, wystarczyło ją sprzedać) i kliknęłam, żeby zrobiła coś innego. Bez problemu! Kliknęłam tym razem na faceta, z nim to samo! Zrozumiałam - zacięło się dziecko. Sprzedałam i odsprzedałam, ale nadal nic z tego! Nie wiem co teraz robić - czekać aż zabiorą do opieki społecznej, czy próbować dalej? Co zrobiliyście na moim miejscu ;( ?
Powiem ci szczerze ze ja mialam identyczną sytuację ale kombinowałam kobinowałam i udało mi się bachora odratować... próbuj.. może coś zdziałasz... może przestaw dziecko w jakies miejsce gdzie jest duzo przestrzeni kode move_objects i popróbuj wziąść jeszcze raz to dziecko co? :
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.01.2005, 19:43   #257
Reiko
Guest

Domyślnie

A mi kiedys w The Sims 2 kiedy simka prosiła o chyba rozrywke i w gorze machala reka, to za kazdym ruchem reki znacznie powiekszal jej sie biust
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2005, 11:32   #258
Reiko
Guest

Domyślnie A mnie...

.. przed chwila w the sims 2. gosciu gadal na komputerze i potem pojawil sie komunikat: bylo zdjecie noworodka i jego imie, a dokladniej:

(zdjecie) Scarlett loguje się.

JA NIE ZMYŚLAM!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2005, 12:15   #259
Versa
Guest

Domyślnie

Mi z noworotkiem bardzo często się tak działo. Inteligentne dzieci w SimCity są Jeszcze sikać nie umieją ale do kompa siadają
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2005, 14:17   #260
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

ja też miałam identyczną systuację z noworodkiem no cóż... zdarzają się geniusze od urodzenia (dosłownie)
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania