![]() |
#2612 |
Reputacja: 10
|
![]()
demka też jeszcze nie mam ale pełna kolekcje dwójki mam
![]() musiałem pisać tam do pomocy, ciekawe co jakbym napisal zeby mi demo dali xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja również dostałam pełną kolekcję dwójki
![]() Jeśli chodzi demo, to już dałam sobie spokój z wyczekiwaniem na nie. Nie łudzę się, że dostanę wcześniej niż będzie ogólnie udostępnione.
![]() |
#2614 |
|
![]()
W takich momentach czlowiek zaluje ze nie ma juz podstawki ts2. Chetnie bym pograla majac wszystkie dodatki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 | |
Reputacja: 14
|
![]()
kavoweciastko nie potrzebujesz podstawy TS2, żeby dostać całą kolekcję. Ja podałam kod z Własnego biznesu i dostałam pełną kolekcję
![]() ---------------------------------------- Cytat:
Świetnie, że po spełnieniu aspiracji będziemy mogli wybrać simowi nową, a gdy rozmyślimy się co do wybranej aspiracji, będziemy mogli ją zmienić ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 18.07.2014 - 19:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
|
![]()
Irbis - ale ja nie mam już nic z ts2 niestety. Nie mam więc żadnego kodu ani nic..
![]() Co do informacji o aspiracjach - wydaje się to ciekawe i fajne rozwiązanie. Nie mogę się doczekać gry. I ciągle czekam na demo. :x |
![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
|
![]()
Irbis, to że będzie można zmienić aspirację wiele razy w trakcie życia Sima było wiadome od dawna. Ja chyba nie będę za bardzo korzystać z tej opcji, bo jak już wybieram Simowi daną aspirację to chcę żeby się na niej skupił totalnie, ale zobaczymy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Reputacja: 11
|
![]()
Powiem Wam, że przez to demo postanowiłam kupić TS4. Podchodzę z rezerwą do nowej odsłony simsów, jednak ciekawość bierze górę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
|
![]()
Ja w sumie pre-order zamówiłem już dawno
![]() ![]() Jaką wersję zamierzacie kupić? Zwykła, premium czy kolekcjonerska (nie rozumiem po co, no ale jak ktoś lubi kolekcjonować wszystko co z simsami zwiazane to ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
|
![]()
Ja zamówiłam wersję zwykłą
|
![]() |
![]() |
![]() |