![]() |
#2621 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm0 jest opcja wyłączenia się postępu historii, czyli w innych rodzinach simy nie będą się żenić, rodzić dzieci bez Twojej wiedzy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2622 |
Guest
|
![]()
Można wyłączyć postęp historii w opcjach gry (i ewentualnie starzenie się)./Searle mnie uprzedził(a):)/
|
![]() |
![]() |
#2623 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2624 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tak. Kiedy grasz jedną rodzina to mimo iż widzisz inne domy to nie widzisz co się w nich dzieje czyli nie możesz wtedy kontrolować innej rodziny.
![]() |
#2625 |
Guest
|
![]()
parę szybkich pytanek łode mnie
1.gdzie znajdę owoc życia? (rybę śmierci już mam) 2.gdzie szukać nasion w Sunset Valley? (tych rzadkich i wyjątkowych) 3.czy łowienie na przynętę dobraną dla np.szprotki sprawi,że będę wyławiać tylko szprotki? |
![]() |
![]() |
#2626 |
|
![]()
Hmmm0 jest opcja przez telefon Umów się i wybierasz z kim.
Chryzantem Złocisty... 1. Owoc życia nie jest do kupienia ani zebrania. Najpierw musisz sama go wyhodować z nasion specjalnych, których najwięcej wokół cmentarza i Ośrodka naukowego w SV. Od razu możesz nie trafić na życiodajną roślinę. (Ja zebrałem 6 nasion specjalnych i wyrosły mi 4 życiodajne rośliny i 2 drzewa pieniężne) 2. Sporo nasion jest jw wokół cmentarza i Ośrodka Naukowego, ale takowe to jeszcze w parku przed ratuszem można spotkać - to charakterystyczne miejsca. Ja duzo takich widziałem za domem rodziny Alto lub Landgraab. 3. Jest większe prawdopodobieństwo łapania szprotek, ale inne ryby też sie na nią pokuszą, np. w Champs Les Sims można łowić żaby na przynętę Grona Cherimola Blan, ale wyłowiłem też i ślimaki na te grona. ![]()
![]() |
#2627 |
Guest
|
![]()
Prosze powiedzcie mi Jak lub gdzie się dostać żeby otworzyć WYPOSAŻENIE RODZINY bo wyposażenie to jest na zakładkach ale wyposażenie rodziny?
|
![]() |
![]() |
#2628 |
|
![]()
Aurra!
Tryb kupowania ----> na dole ekranu masz obrazek otwartego pudełka, klikasz i to jest wyposażenie rodziny, na początku jest oczywiście puste, ale przy przeprowadzce możesz tam włożyć rzeczy potrzebne, ale takie których nie da się przenieść w plecaku sima. ![]()
![]() |
#2629 |
Guest
|
![]()
Dziękuje
![]() A jeżeli coś zwinełam to również tam będzie? XD To rodzina numer 3 polega na zwijaniu czego się da i ile się da ;p Tam mam meble po przeprowadzce ^^ |
![]() |
![]() |
#2630 |
|
![]()
Mam takie pytanie.
Chcę zrobić kopie zapasowe mojej rodzinki (ważne żeby było drzewo genealogiczne) jak to zrobić?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|