![]() |
#2631 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o grafikę mniejszych stworzonek, to ea niezbyt się postarało. Wyglądają bardziej jak dekoracje niż żywe istoty (i choć jeżyk jest akurat słodki, to te jego "kolce" wyglądają jak przylizane na żel xd). Mimo wszystko grafika w niektórych grach widzi się jeszcze bardziej "plastikowe" zwierzęta.
|
![]() |
#2632 |
|
![]()
Nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale na screenach terrariów, zwierzaki już są w środku i mam wrażenie, że drobna zwierzyna nie wygląda już tak źle. Może to tylko takie moje wrażenie. Ale co mi tam, najważniejsze, że psy i konie są ładne, a drobiazgi ujdą. Nie jestem wymagająca, jeśli chodzi o wygląd drobnych zwierzątek, na razie mam radochę, że w ogóle będą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
|
![]()
Ja normalnie się wścieknę, jeśli drobiazgi nie będą ruszały nogami...
Węża widzieliśmy, one się ruszają, ptaki też, ale co z resztą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
|
![]()
Wy się zastanawiacie po jakim czasie po premierze kupić ten dodatek? Tu się nie ma co zastanawiać. Każdy czeka na zwierzaki z utęsknieniem. Nawet jak ktoś powie, że dodatek jest beznadziejny, to i tak warto mieć małych pupili w grze, choćby nawet były niedopracowane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Guest
|
![]()
Ciekawe czym będziemy karmić jaszczurki i węże skoro nie jedzą suchej karmy *.*
|
![]() |
![]() |
#2636 |
|
![]()
W simsach będą jeść suchą karmę! Tutaj wszystko jest inaczej niż powinno być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
|
![]()
Linka nie dam, ale takiego czerwonego kameleona widzieliście? On jest słodki, ale taki "sztuczny"... A ten http://simway.net/images/sims3/einfa...rassen/010.jpg mops ma takie oczy jak piłeczki tenisowe! Ale co do koników to jestem pod wrażeniem. Też ten "jamnik", który im się nie udał mi sie podoba. Do jamnika jest podobny, ale chyba łapki trochę za długie. Jamniki to bardziej biegające, na krótkich łakach parówki. Ale ten też podobny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
|
![]()
ja tak samo jak thesimka3 też nie będę patrzył na wypowiedzi innych po prostu kupie bo mi się podobają już mam kilka pomysłów jaką rodzinę zrobię i będą mrówki,mrówki,mrówki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
|
![]()
centrum simów:
Jednorożce: * Możemy adoptować jednorożca jako swoje zwierze. * Mogą się teleportować. * Mogą się rozmnażać, jednak tylko z jednorożcami. Zwykłę konie nie wchodzą w grę. * Simy mogą poruszać się na jednorożcach w ten sam sposób jak na koniach. * Mogą prześladować simów. Ahhhh ![]() już je kocham ![]() będę miał hodowlę jednorożców. ![]()
![]() |
#2640 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja też mam kilka pomysłów na rodzinkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|