|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jaki słodki bullterrierek
A miasto coraz bardziej mi się podoba, a te dzikie konie są takie ładne
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Bullterier podoba mi się już od pierwszego zwiastuna, tam był taki mały, przestraszony szczeniaczek
Myślę, że będzie jednym z pierwszych psów, jakie zrobię. "Na żywo" to kochane, pogodne psiaki o wyglądzie psiego mordercy Na pewno będę chciała mieć hodowlę dobermanów, jak w dwójce, ale może jednak bullterierów? To dałoby ciekawsze kolorystycznie szczenięta. A może w gotowych rasach będzie coś godnego uwagi, ale wątpię, bo szczerze mówiąc, psy z zapowiedzi niezbyt mi się podobają, będę chyba robić własne albo przerabiać gotowe, żeby jakoś wyglądały. W dwójce też zawsze przerabiałam.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
W gotowych rasach nie są złe widziałem na jakimś game playu Huskyego a na roszerzonym zwiastunie pięknego Bernardyna i myślę, że jego zrobię jako pierwszego pieska
|
|
|
|
#5 |
|
|
Też jestem przeciwna takiemu bieganiu samopas koni po mieście.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
Eh coraz mniej mi się ten dodatek podoba ;(, Jak konie będą biegać sobie po mieście to już będzie przesada naprawdę.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
z tymi końmi to takie żałosne. przecież gdzie normalnie konie biegają po mieście? ja nie oczekuję zbyt wiele od dodatku bo nie chcę się po prostu zawieść. ale miejmy nadzieję, że nie będzie AŻ tak źle.
|
|
|
#8 |
|
|
tak, miasto jest cudne, uwielbiam takie klimaty, będzie ona bardzo rozbudowane, i + za nazwę ;D
|
|
|
#9 |
|
|
Konie biegające po mieście... Kocham konie i uważam, że to nie jest dla nich dobre, będę je pewnie chciała gdzieś zamknąć, może da się zrobić jakiś rezerwat dla dzikich koni. W realu To by je dawno samochody porozjeżdżały.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Albo one samochody
.Nie chciałbym, żeby mi konie po ulicach same paradowały! To gorzej jak z wampirami! |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|