Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2005, 15:46   #261
Olseneczka
Guest

Domyślnie

Śliczne! Baaardzo mi się podoba . Kieeeedy następny odcinek?! Daję 100000000(..)/10
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.07.2005, 18:58   #262
Harry
Guest

O kurcze!!! To Foto Story jest superc. B. ładnie wam to wyszło.
Mam do Was jednak prośbę, a mianowicie:
==> czy mógłbyś spakować swój Hogwart do pliku i umieścić go na jakiejś stronie do downloadu (w okolicy klikasz raz na tej parceli i tam masz taką gwiazdkę ze strzałeczką, klikasz na nią, zanzaczasz "Spakuj do pliku" i OK, czekasz, a potem masz plik tej parceli w: ...Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\PackagedLots\

Proszę, skąd wziąłeś te wszystkie przedmioty, ubrania itp.???

Z góry dziękuję !!!!!!!!!!!!

PS: Moja ocena: 99/10

Ostatnio edytowane przez Harry : 11.07.2005 - 12:22
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2005, 11:44   #263
Elzi
Guest

ThumbsUp

Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. :clap2:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2005, 11:55   #264
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Elzi
Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. :clap2:

Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2005, 12:37   #265
Angel com
Guest

Domyślnie

No wez dokoncz to fs pliss. No bo super jest.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2005, 12:49   #266
Clovsii
Guest

Wink

helo
moze pozostawie bez komentarza to ze juz wrocilam z wyjazdu a odcinka wciaz nie ma ... !!!
nieznęcaj się nademną
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2005, 23:43   #267
Nadine
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
Cytuj: Oryginalnie dodany przez Elzi Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS
Znów czuję że się trochę wtrącam/narzucam ale poprostu Tidus nie radzę ci robić fs. o np. Władcy Pierścieni ,może wkrótce sam wymyśl sobie jakiś temat i sam wymyśl coś fajnego a nie tylko POTTER czy coś książkowego =)
(CHociaż szczerze mówiąc pewnie nie miałabym nic przeciwko gdybyś ładnie wykonał fs. o moich favourite książkach jak np. Seria Niefortunnych Zdarzeń czy NIezwykła księga hipnotyzmu Molly Moon")
Bo masz fajną wyobraźnię =) a tak wszystkim się podoba jak piszesz ale wiele
osób nie lubi pottera (jak np. JA) A co do władncy pierścieni przyznam się ze wstydem że przeczytałam 1oo stron "Bractwa Pierścienia" I prawie zasypiałam i nic z tego nie rozumiałam! Ale to było rok temu KTo wie może znów sięgnę po tę książkę jeżeli warto
A fs. oceniam 5/10 masz talent ale nie włąśniwie go (moim zdaniem) Wykorzystujesz!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2005, 15:10   #268
czar
Guest

Domyślnie Uwaga!

Mam dla was baardzo zle wiesci . Otoz "rozpłynęły"(nie wiem jak to sie stalo, ale byly i ich nie ma :wacko: ) mi sie dwa foldery, w tym jeden z tekstem do 6. odcinka. Probowalam wszystkiego, aby przywrocic chocby ten plik, lecz nic z tego nie wyszlo ;(. Musze napisac jeszcze raz od poczatku caly 6. odcinek i nie wiem ile mi to zajmie. Prosze was o cierpliwosc... Bede sie starala napisac go jak najszybciej i jak najlepiej, ale to moze chwile potrwac(ci, ktorzy pisza FS wiedza o co chodzi-raz jest setka pomyslow na jedno zdanie, a raz kompletnie nie wiadomo co pisac). Jeszcze raz goraco was prosze- badzcie cierpliwi.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2005, 21:08   #269
Nadine
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał czar
Mam dla was baardzo zle wiesci . Otoz "rozpłynęły"(nie wiem jak to sie stalo, ale byly i ich nie ma ) mi sie dwa foldery, w tym jeden z tekstem do 6. odcinka. Probowalam wszystkiego, aby przywrocic chocby ten plik, lecz nic z tego nie wyszlo . Musze napisac jeszcze raz od poczatku caly 6. odcinek i nie wiem ile mi to zajmie. Prosze was o cierpliwosc... Bede sie starala napisac go jak najszybciej i jak najlepiej, ale to moze chwile potrwac(ci, ktorzy pisza FS wiedza o co chodzi-raz jest setka pomyslow na jedno zdanie, a raz kompletnie nie wiadomo co pisac). Jeszcze raz goraco was prosze- badzcie cierpliwi.
Spox,czar!
Nie martw się =)
Jakoś się poczeka
Jak narazie można życzyć ci tylko veny
i żebyś napisała to lepiej niż Rowling'owa!
(Nawet Binek pisze lepiej niż Rowlinog'owa :-\)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2005, 11:00   #270
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał nadin
i żebyś napisała to lepiej niż Rowling'owa!
(Nawet Binek pisze lepiej niż Rowlinog'owa :-\)
TYmi słowami zawiodłaś mnie nadin... Z tego wszystkiego co z tego FS wyczytałam nie lubisz Harry'ego Pottera. Ale przecież nikt nie każę ci go lubić?
Ale jest jedna żelazna zasada. JEŻELI CZEGOŚ NIE LUBISZ NIE OCENIAJ TEGO!!! Przecież i tak to czego nie lubisz zawsze będzie gorsze, zawsze bedzie be.
JA np. nienawidzę serii niefortunnych zdarzeń. Ale czy gdziekolwiek napisałam że to jest do dupy? NIE!

Lubię Harry'ego Pottera. Jestem wciągnięta w jego świat. Ale jakbyś napisała że ten co piszę serię niefortunnych zdarzeń (albo ta) piszę gorzej od Binka to napisałabym ci to samo. Oczywiście gdybyś nie lubiła SNZ

:\ :\

Tidus i czar waszę FS mi się podoba, ale jakoś dawno odcinka nie było

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania