|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
O kurcze!!! To Foto Story jest superc. B. ładnie wam to wyszło.
Mam do Was jednak prośbę, a mianowicie: ==> czy mógłbyś spakować swój Hogwart do pliku i umieścić go na jakiejś stronie do downloadu (w okolicy klikasz raz na tej parceli i tam masz taką gwiazdkę ze strzałeczką, klikasz na nią, zanzaczasz "Spakuj do pliku" i OK, czekasz, a potem masz plik tej parceli w: ...Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\PackagedLots\ Proszę, skąd wziąłeś te wszystkie przedmioty, ubrania itp.??? Z góry dziękuję !!!!!!!!!!!! PS: Moja ocena: 99/10 Ostatnio edytowane przez Harry : 11.07.2005 - 12:22 |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS. |
|
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
No wez dokoncz to fs pliss. No bo super jest.
|
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
helo
![]() moze pozostawie bez komentarza to ze juz wrocilam z wyjazdu a odcinka wciaz nie ma ... !!! nieznęcaj się nademną ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Guest
|
![]() Cytat:
(CHociaż szczerze mówiąc pewnie nie miałabym nic przeciwko gdybyś ładnie wykonał fs. o moich favourite książkach jak np. Seria Niefortunnych Zdarzeń czy NIezwykła księga hipnotyzmu Molly Moon") Bo masz fajną wyobraźnię =) a tak wszystkim się podoba jak piszesz ale wiele osób nie lubi pottera (jak np. JA) A co do władncy pierścieni przyznam się ze wstydem że przeczytałam 1oo stron "Bractwa Pierścienia" I prawie zasypiałam i nic z tego nie rozumiałam! Ale to było rok temu ![]() ![]() A fs. oceniam 5/10 masz talent ale nie włąśniwie go (moim zdaniem) Wykorzystujesz! |
|
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]()
Mam dla was baardzo zle wiesci
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie martw się =) Jakoś się poczeka ![]() Jak narazie można życzyć ci tylko veny ![]() i żebyś napisała to lepiej niż Rowling'owa! (Nawet Binek pisze lepiej niż Rowlinog'owa :-\) |
|
![]() |
![]() |
#270 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ale jest jedna żelazna zasada. JEŻELI CZEGOŚ NIE LUBISZ NIE OCENIAJ TEGO!!! Przecież i tak to czego nie lubisz zawsze będzie gorsze, zawsze bedzie be. JA np. nienawidzę serii niefortunnych zdarzeń. Ale czy gdziekolwiek napisałam że to jest do dupy? NIE! Lubię Harry'ego Pottera. Jestem wciągnięta w jego świat. Ale jakbyś napisała że ten co piszę serię niefortunnych zdarzeń (albo ta) piszę gorzej od Binka to napisałabym ci to samo. Oczywiście gdybyś nie lubiła SNZ :\ :\ Tidus i czar waszę FS mi się podoba, ale jakoś dawno odcinka nie było
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|