![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
"większości" więc nielicznym sie udało ... więc jednak to możliwe ;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
... z tego co przeczytałam w tym temacie, nie da się. Kilko osób próbowało, i nic z tego nie wyszło.
|
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
Aha... no zawsze czytam całe tematy ale wczoraj byłam wykończona więc nie chciało mi sie ;pp
Sorki za pomyłke i nie zapoznanie sie z całym tematem ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
Słuchaj ja jestem nowa na forum ale nocne życie mam od kilku miesięcy.Widziałam ją na przedmiesciu i faktycznie ciągle wszystkich karci.Zrób opcje wypędz a jesli nie podziala poprostu nie zapisuj gry.Natomiast jesli przeszkadzasz w potrzebach to zrób shift i c a potem maxmotives.Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
Pani Zadecka to legenda. O ile w The Sims 1 nie miałam przyjemności jej spotkać (grałam tylko na podstawce), o tyle w The Sims 2 mnie nieraz doprowadzała do śmiechu. Lubię to poczucie humoru twórców tej gry, nie tylko w przypadku pani Zadeckiej. A Muzeum Sz. Talugi? A Nercedes Benc? A nazwiska NPCów?
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Do jedynki Pani Zadecka dochodzi w dodatku ''Randka'', więc nic dziwnego że jej nie spotkałaś
![]() I jeszcze jedno: DA się zabić Panią Zadecką, bo ja tego dokonałam ;p Tylko trzeba mieć ją w rodzinie, można to zrobić samym boolpropem, ale i tak łatwiej pomóc boolpropowi insimenatorem ;D Ja ją zabiłam z głodu (wyciągała rękę ze swoją torebką o.o), a potem wskrzesiłam i zrobiłam ją na zombie xD I co ciekawe nie miała karnacji zombiaka. Co jeszcze o niej wiem... nie ma biografii, jak się ją odmłodzi ma inne rysy twarzy i zielone oczy (to jakaś maska? Bez ''eksperymentów'' ma niebieskie...). Nadal kwasi twarz i nawet jako mał dziecko trzyma swoją torebkę, których ma nieskończoność, bo jak kodem moveobjects on je sprzedawałam, nadal brała nowe i nowe ;p No i ma 10 punktów kondycji i na max. aktywna w charakterze, sylwetkę ma wysportowaną, więc pewnie dlatego wygrywa wszystkie walki :p potem sprawdzę jeszcze więcej, bo sprawdzałam jakiś miesiąc temu. Edit: dowód na to, że uśmierciłam Panią Zadecką :p ![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 30.08.2011 - 18:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
eh mam tu wasza zadecką bo ona to agnieszka zadek!
nie wierzycie?to zobaczcie! http://pl.sims.wikia.com/wiki/Agnieszka_Zadek |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Btw, ładną historyjkę ktoś tam ułożył. Byłaby bardziej wiarygodna, gdyby przecinki były postawione we właściwych miejscach ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 14.11.2011 - 17:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
nie wiem czemu chcę ją spotkać (lubię ryzyko
![]() ) |
![]() |
![]() |