Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ?
5 gwiazdek - Odlotowe 208 65.00%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 76 23.75%
3 gwiazdki - Przeciętne 22 6.88%
2 gwiazdki - Zgroza 5 1.56%
1 gwiazdka - Strach się bać 9 2.81%
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.07.2007, 21:46   #261
Karima
Guest

Domyślnie Odp: "Wybacz mi mamo"

No, fs jest super!Fajnie jakby Monika się zeszła z Piotrem, albo żeby ożeniła się z Michałem.A może nas zaskoczysz i Monika wróci do Marcina?A ciekawe co tam z Iwonką.Ciekawe jak sobie radzi.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.07.2007, 10:57   #262
miracle
Guest

Z niecierpliwością czekam na następny odcinek, baaardzo mnie wciągnęło to FS. Pzdr. :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2007, 11:04   #263
Lizek

Reputacja: 10
ThumbsUp OBY TAK DALEJ, Antal.

Wiesz, że to moje ulubione fotostory?
I całe szczęście, że umieściłaś link w swojej sygnaturze, bo pewnie bym teraz jeszcze nie wiedziała o nowym odcinku.
Przechodząc do rzeczy - bardzo mi się spodobały oba odcinki, no bo trafiłam na dwa naraz Piszesz coraz lepiej, bo wystarczy spojrzeć na pierwsze części, i na ostatnie - duża różnica. Naprawdę. Praktyka czyni mistrza, i Ty jesteś tego najlepszym przykładem. W początkowych odcinkach było słabiej, bo np. reakcje ludzi (Simów) na różne sytuacje były trochę dziwne. Monika "ucieka" z domu, nawet nie mówiąc nic przyjaciółce (Kindze) ani chłopakowi (Marcinowi). Pierwszą rzeczą, którą ja bym zrobiła, to zwierzenie się przyjaciołom. Anna na pytanie Moniki "gdzie jest tata?" odpowiedziała, że się rozwodzi Monika w pociągu wkurzyła się na Piotra, bo jej powiedział, że ludzie na nią patrzą :wacko: (No, właściwie mogła się wkurzyć z byle powodu, bo tyle złości w sobie ukrywała, odkąd matka jej nie chciała powiedzieć o szczegółach rozwodu. W końcu mogła wybuchnąć. Sorry.) Potem jeszcze Piotr w domu od razu wkurzył się na Monikę, gdy pytała go o Izę. Moim zdaniem to trochę dziwne, wszyscy tacy wybuchowi i wkurzają się przy pierwszej okazji. ALE TERAZ - czyli w ostatnich odcinkach - jest o wiele lepiej. Twoje postacie nabrały naturalności. Na przykład w zachowaniu. Reagują dokładnie tak, jakby to zrobił prawdziwy człowiek.
A, i nie przepadam za nazwami geograficznymi typu ulica Simskiego czy SimCity
Co do moich upodobań i wymagań, ŻĄDAM, żeby Piotr i Monika zeszli się znowu (tak jak większość innych czytelników ). A ten Michał mógłby się zająć Pauliną albo Eweliną, ewentualnie tą Kasią, chyba że będzie jakąś straszną jędzą. A potem oni by... blablablabla. Kończę z tym wywodem, bo się okaże, że tajemnicę państwową (albo fotostorową xP) zdradziłam.
I nie waż się uśmiercać żadnego z pozytywnych bohaterów, bo Cię uduszę ;D
Aha, jeszcze nie oceniłam tego FS, więc teraz oceniam - na 5. Żadnego innego tak wysoko nie oceniłam (zazwyczaj daję czwórki, albo niżej.). Wiesz czemu 5? Bo to jedyne FS, które mi się aż tak podoba.
Oby tak dalej, Antal.

karmel!
czekolaaada!

Ostatnio edytowane przez Lizek : 20.10.2007 - 10:22
Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2007, 08:20   #264
adka
Guest

kapitalne musisz napisać następny odcinek bo umrę z ciekawości XD :laugh:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2007, 14:56   #265
Isi

Fajnie, że kontynuujesz FS (nie wątpiłam, że będziesz kontynuować, tylko spodziewałam się, że może jeszcze więcej czasu upłynąć ).
Musiałam trochę sobie poprzypominać, bo wydarzeń i odcinków było dużo.
Nowe odcinki są bardzo ciekawe i mimo, że historia ciągnie się już długo, Ty nadal piszesz ją w taki sposób, że się nie nudzi i budzi zainteresowanie. Ciągle coś się dzieje i widać, że masz różne pomysły.
Wydaje mi się też, że przez ten czas wyrobiłaś sobie na plus sposób pisania (choć wcześniej też był dobry .
Mam nadzieję, że nic Ci nie przerwie pracy i bez komplikacji dokończysz fotostory.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2007, 21:18   #266
Ametyzd
Guest

Cytat:
Czuł jednak, że w miarę upływu czasu ich pożegnania będą bardziej bolesna do nich obu
Dla obojga ;)
I ubranie się zakłada, a ubrać można coś/kogoś: lalkę albo choinkę.

Hm, ciekawie to się rozwija, chociaż szczerze mówiąc, miałam nadzieję, że się zejdą z powrotem, a na to nie wygląda. No, ale ciekawe, jakie będzie zakończenie ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.08.2007, 10:15   #267
Monia114
Guest

Łał!Twoje fs jest znakomite!10\10 oczywiście!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2007, 19:44   #268
Lizek

Cytat:
Napisał Amethyst43217
I ubranie się zakłada, a ubrać można coś/kogoś: lalkę albo choinkę.
Moim zdaniem siebie też można ubrać. To jest po prostu czasownik w stronie zwrotnej. Nie musisz mówić, że szoruje gąbką swoje ciało. On po prostu się myje
Ale co do "obu/obojga" - popieram

Antal, mówiłaś, że dasz następny odcinek w czasie mnie więcej 17-22 lipca, a jest już połowa sierpnia i co? Bo ja się tu niecierpliwię :>xP

Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 18:12   #269
Ametyzd
Guest

Siebie też można ubrać, w ubranie, ale ubrania ubrać nie można : P Chyba, że w kolejne ubranie xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 20:15   #270
..::lOvE::..
Guest

Ocho...lepszego niż to FS o Simach nie czytałam ! Wciągnęło mnie i czekam na 14 część BoŚkie :*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania