|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
Z niecierpliwością czekam na następny odcinek, baaardzo mnie wciągnęło to FS. Pzdr. :*
|
![]() |
![]() |
#263 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz, że to moje ulubione fotostory?
![]() I całe szczęście, że umieściłaś link w swojej sygnaturze, bo pewnie bym teraz jeszcze nie wiedziała o nowym odcinku. ![]() Przechodząc do rzeczy - bardzo mi się spodobały oba odcinki, no bo trafiłam na dwa naraz ![]() ![]() A, i nie przepadam za nazwami geograficznymi typu ulica Simskiego czy SimCity ![]() Co do moich upodobań i wymagań, ŻĄDAM, żeby Piotr i Monika zeszli się znowu (tak jak większość innych czytelników ![]() I nie waż się uśmiercać żadnego z pozytywnych bohaterów, bo Cię uduszę ;D Aha, jeszcze nie oceniłam tego FS, więc teraz oceniam - na 5. Żadnego innego tak wysoko nie oceniłam (zazwyczaj daję czwórki, albo niżej.). Wiesz czemu 5? Bo to jedyne FS, które mi się aż tak podoba. Oby tak dalej, Antal. _________________ EDIT: A Kinga niech spada do kanałów pracować.
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 20.10.2007 - 10:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
kapitalne musisz napisać następny odcinek bo umrę z ciekawości XD :laugh:
|
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
Fajnie, że kontynuujesz FS (nie wątpiłam, że będziesz kontynuować, tylko spodziewałam się, że może jeszcze więcej czasu upłynąć
![]() Musiałam trochę sobie poprzypominać, bo wydarzeń i odcinków było dużo. ![]() Nowe odcinki są bardzo ciekawe i mimo, że historia ciągnie się już długo, Ty nadal piszesz ją w taki sposób, że się nie nudzi i budzi zainteresowanie. ![]() ![]() Wydaje mi się też, że przez ten czas wyrobiłaś sobie na plus sposób pisania (choć wcześniej też był dobry ![]() Mam nadzieję, że nic Ci nie przerwie pracy i bez komplikacji dokończysz fotostory. ![]()
![]() |
#266 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I ubranie się zakłada, a ubrać można coś/kogoś: lalkę albo choinkę. Hm, ciekawie to się rozwija, chociaż szczerze mówiąc, miałam nadzieję, że się zejdą z powrotem, a na to nie wygląda. No, ale ciekawe, jakie będzie zakończenie ^^ |
|
![]() |
![]() |
#267 |
Guest
|
![]()
Łał!Twoje fs jest znakomite!10\10 oczywiście!
|
![]() |
![]() |
#268 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale co do "obu/obojga" - popieram ![]() Antal, mówiłaś, że dasz następny odcinek w czasie mnie więcej 17-22 lipca, a jest już połowa sierpnia i co? Bo ja się tu niecierpliwię :>xP
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]()
Siebie też można ubrać, w ubranie, ale ubrania ubrać nie można : P Chyba, że w kolejne ubranie xD
|
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]()
Ocho...lepszego niż to FS o Simach nie czytałam ! Wciągnęło mnie i czekam na 14 część
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|