![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
A co do takich bardziej rozbudowanych "Animalsów" - myślicie, że EA wpadnie na ten pomysł? Ja bym chciała
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
Hmm...prowadzicie ciekawą rozmowe. Uważam że 8 miesięcy różnicy są spowodowane tym że robią jeszcze jakiś dodatek "Glamur life" -chyba że się myle. Zresztą wolałabyś mieć nędzny dodatek który jest zrobiony byle jak tylko poto żeby wyszedł dokładnie pół roku później jak Własny biznes? Chyba że wolisz mieć o kilkadziesiąt opcji i mebli mniej??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
Czyli w koncu kiedy wychodzą zwierzaki w polsce na PC? Przepraszam, ale ostatnio się nie orientuje w simach. A tak P.S pameita mnie ktos jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
Tak zgadza się wychodzą nowe Simy tym razem o zwierzakach. Przeczytaj wcześniejsze rozmowy a dowiesz się więcej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
Ja myślę że to będzie normalny dodatek ponieważ będzie kosztował podobnie do np.WB!
|
![]() |
![]() |
#267 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]()
Nie wiem dlaczego na początku ktoś myślał że to będzie stuff pack :p
Przecież już same zwierzęta to nie jest taki "stuff" bo to nie meble, nie? ![]() Stuff packi wprowadzają jedynie nowe objekty do wstawienia, ubrania itp ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]()
Już nie mogę się doczekać nowego dodatku!
To będzie pewnie mój ulubiony, bo uwielbiam zwierzaki i od premiery TS2 czekałam na taki dodatkek. Mam nadzieje, że wyjdzie szybciej od zapowiadanej premiery, bo ja już nie mogę się doczekać. ;( |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|