|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
nie będę się wypowiadać na temat userów, bo nie zdążyłam jeszcze z nimi zadrzeć xD
ogólnie to lubię tutaj wpadać. pierwszym powodem jest to, że lubię grać w Simsy. drugim - atmosfera tu panująca. byłam już na jednym forum o TS i z przyjemnością stwierdzam, że to jest 100 razy lepsze
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Moim zdaniem to forum w połowie jest o simsach, a w połowie o offtopie ze względu na długie dyskusje użytkowników w tzw. ''wpisach'', mi np. dochodzi kilkadziesiąt wpisów dziennie
A w połowie o Simach, bo wstawia się tutaj swoje ''dzieła'', można zadawać pytania itp...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja jestem tu już prawię półtora roku i nie żałuję tego że tu się zarejestrowałem, userzy są fajni, obsługa i nadzór forum na najwyższym poziomie, styl forum zabytkowy, ale mi się podoba. Ogólnie to fajnie tu jest, i myślę że tak będzie przez kolejne lata
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
powiem tylko tyle, że kiedyś było fajniej. jestem nadal, bardziej jakiś sentyment.
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 13
|
@up, no dokładnie. =)
jakiś czas temu nie było przynajmniej powszechnego lizodupstwa, wymuszonej kulturki i ogólnego ' 3333333'. Przesadzam? Nie sądzę. Otwórzcie sobie którykolwiek popularniejszy temat z działu dodatków czy domów. Nie, kochani, nie jesteście pokemonami. Jeszcze.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
Czy ktokolwiek tutaj oczekuje od kogokolwiek podwyżki, zaliczenia semestru, napisania za niego pracy domowej, posprzątania mieszkania, wsparcia finansowego, albo czegokolwiek innego? Przeraża mnie takie podejście... Jeżeli bycie miłym dla innych i bycie kuluralnym jest dla Ciebie jakimś problemem to naprawdę mi przykro... Pewnie 99% ludzi stwiedzi, że nie da się lubić wszystkich. Ale wszystkich można szanować. I uważam, że czasami lepiej coś przemilczeć niż zrobić komuś przykrość. A co do komentowania prac innych użytkowników. Uważam, że jedenastolatkowi, który chciałby się pochwalić czymkolwiek nie należy dosrywać i pisać, że jego praca jest gówno warta. Wszędzie znajdzie się coś ładnego. Ech... szkoda gadać. A Ciebie .error mimo Twojego podejścia i tak lubię ![]() Chociaż pewnie, to co przed chwilą napisałam olejesz I dobrze. Masz prawo do bycia taką, jaką chcesz być.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
chyba lubie, ale moja aktywnosc jest dosc uzalezniona od aktualnego humoreczq.
nie biore go zbyt serio, doslownie meczą mnie rozmowy w "dyskusjach na powaznie", irytuje mnie tez postawa starych "wyjadaczy", ktorzy zagladaja tu raz na tydzien tylko po to, by troche sie powywyzszac. jak dla mnie integracja z nowymi, mlodszymi uzytkownikami nie stanowi zadnego problemu i nawet jesli czasem nie smieszy mnie specjalnie ich humor, to lubie ich poobserwowac. zreszta zawsze mialem mocne plecy w postaci forumego plebsu, haha.
Ostatnio edytowane przez Fool : 06.04.2009 - 17:28 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 13
|
E, dobra, widze, że wychodze tera na czepliwe dziecko, ktore nie wie o czym mowi.
wiec w ramach sprostowania [btw wystarczyloby przeczytac ze zrozumieniem] - nigdzie nie napisalam, ze kultura jest bledem. a lizodupstwo nie ogranicza sie do ogolnie pojetych tematow szkoly, no ale niewazne. w kazdym razie - nie mam na mysli normalnych rozmow, oceniania czy czegokolwiek tam innego. mowie o czyms takim chociazby: Cytat:
Cukier sie z 3/4 forum wylewa, wszyscy sie lofciaja, uwielbiaja i chwala nawzajem, a kultura nie ma tu nic do rzeczy. mnie to na przyklad malo obchodzi, czy sie wszyscy uwielbiacie czy nienawidzicie, ale jesli juz musicie rozwieszac transparenty, to robcie to na gadu. albo gdziekolwiek. co do przemilczania w ramach nierobienia przykrosci - bzdurka. wierutna bzdurka. :_) wierz mi, mozna skrytykowac tak, by zmotywowac kogos do dalszej pracy, zamiast go z miejsca zniechecac. Zreszta, tak po prawdzie, sadze, ze gdyby ktos akurat mi zacytowal 3/4 tekstu i dorzucil wlasne jakze inteligentne i niesamowicie zabawne spostrzezenia, tez bym sie zniechecila. Takze - krytykowac tez mozna kulturanie. :_) a, i jeszcze jedno - sek tkwi w tym wlasnie, ze wszyscy sie nawzajem kochaja i to ta kubusiowo puchatkowa atmosfera jest problemem tego forum. podsumowujac - zanim nastepnym razem napiszesz, ze przeraza cie moje podejscie, sprobuj zrozumiec, na czym to podejscie polega, to nie bedzie nieporozumien. tak, ja tez cie lubie. :_) i wiem, ze sie czepiam, szukam dziury w calym, jestem be, nie znam sie i w ogole psuje klimaty. wybaczcie, naprawde. :C |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
.error,zgadzam się z Tobą całkowicie.
Można to zauważyć wszędzie,a najbardziej w offtopie ("Wasze Fotki" i komentarze do nich,itepe,itede) Takich cytatów jak Ty podałaś może być mnóstwo,ale mi się szukać nie chce,bo jeszcze śpię W każdym bądź razie również zauważyłam to zjawisko,jak Ty to nazwałaś,kubusiowo puchatkowej atmosfery. I to jest przykre. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|