![]() |
#261 |
Reputacja: 13
|
![]()
ja tak samo <zszokowananamaksa>
mam javę i przez chwilę widzę a potem znika -.-
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
GDZIE JEST MIKA?
![]() co wyście mu zrobili?? |
![]() |
![]() |
#263 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
na wlasne zyczenie (tzn sam chcial)
![]() |
#264 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Chociaż miałam tylko jedną prośbę o moda <czy coś ze mną jest nie tak>? A co do banowania kumpli, to zdarzyło mi się i jakoś nikt się nie skarżył... No może jedna osoba ![]() A co do smakowania władzy - nie lubię rządzić i kilka osób, które miały to zrozumieć - zrozumiały ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
nie będę się wypowiadać na temat userów, bo nie zdążyłam jeszcze z nimi zadrzeć xD
ogólnie to lubię tutaj wpadać. pierwszym powodem jest to, że lubię grać w Simsy. drugim - atmosfera tu panująca. byłam już na jednym forum o TS i z przyjemnością stwierdzam, że to jest 100 razy lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
Moim zdaniem to forum w połowie jest o simsach, a w połowie o offtopie ze względu na długie dyskusje użytkowników w tzw. ''wpisach'', mi np. dochodzi kilkadziesiąt wpisów dziennie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Mam identycznie
![]() Co do samego forum,powiem jedno bardzo zróżnicowani userzy i to mi się podoba.Parę sprzeczek było nie przeczę ale poznałam tu też bardzo fajnych ludzi. Ogólnie jestem na tak : D
![]() |
#268 |
|
![]()
Ja jestem tu już prawię półtora roku i nie żałuję tego że tu się zarejestrowałem, userzy są fajni, obsługa i nadzór forum na najwyższym poziomie, styl forum zabytkowy, ale mi się podoba. Ogólnie to fajnie tu jest, i myślę że tak będzie przez kolejne lata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]()
powiem tylko tyle, że kiedyś było fajniej. jestem nadal, bardziej jakiś sentyment.
|
![]() |
![]() |
#270 |
Reputacja: 13
|
![]()
@up, no dokładnie. =)
jakiś czas temu nie było przynajmniej powszechnego lizodupstwa, wymuszonej kulturki i ogólnego ' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|