![]() |
#262 | |
Guest
|
![]()
1. Nie ten dzia³ ;)
2. Korzystaj z wyszukiwarki, ona u³atwia :P 3. http://forum.thesims.pl/showthread.p...hlight=%B6nieg tutaj na pewno cos bêdzie Pozdrawiam serdecznie :) Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#263 |
Sk±d: Gdañsk
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pro¶bê!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
Je¶li chodzi Ci o to jak zrobiæ Wigiliê itp. to tak:
Wigilia: Aby zrobiæ Wigiliê kupujesz mnóstwo ozdób ¶wi±tecznych: choinkê, renifera przed dom itp. W trybie ¿ycia klikasz na piekarniku: podaj deser -> ciasteczka ¦w. Miko³aja. Niech simsy zjedz± kilka ciasteczek ale nie wszystkie! Za jaki¶ czas powinien zjawiæ siê ¦w. Miko³aj (z³apie siê z brzuch i bêdzie siê ¶mia³ a potem pójdzie po ciasteczko). Je¶li ciasteczek nie bêdzie lub bêd± spalone to Miko³aj przyniesie Ci wêgiel. Ale je¶li ciasteczka by³y i nie by³y spalone to przyniesie Ci ¶redni± wie¿ê stereo a je¶li w Twoim domu jest dziecko to misia. A je¶li chcesz siê pozbyæ Miko³aja to sprzedaj wszystkie ozdoby i posprz±taj ciasteczka powinien sobie pój¶æ. Heloween: Stawiasz przed domem ozdoby: kota, kosmitów i dyniê i to ca³e heloween. Wielkanoc: Niestety sama nie wiem jak to zrobiæ. |
![]() |
![]() |
#265 |
Sk±d: W³adys³awowo
|
![]()
A jak zrobiæ wielkanoc???????
![]() Ostatnio edytowane przez Simowa Sanka : 27.07.2006 - 11:33 Powód: i |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
Wielkanocy nie mo¿na zrobiæ, bo przecie¿ Zestaw ¦wi±teczny to dodatek na BO¯E NARODZENIE. A nie na Wielkanoc, albo inne ¶wiêta...
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Sk±d: W³adys³awowo
|
![]()
Ale na póde³ku pisze ¿e mo¿na!!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
PS:Jak zrobiæ nowy rok???? Ostatnio edytowane przez Simowa Sanka : 29.07.2006 - 10:36 Powód: PS: |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]()
A oplaca siê kupowaæ ten dodatek?? Bo ja nie wiem czy kupiæ czy nie. W³a¶ciwie to nawet nie wiem gdzie bo w sklepach ju¿ nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|