![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
fabuła super! a te +18
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Świetny odcinek!
![]() Nigdy bym Any nie podejrzewała o taką pomysłowość. Zastanawia mnie fakt, czemu Aladar nie wyparł się fałszywych zarzutów... On nie może zginąć, musi być z Nancy! ![]() Tak podkręciłaś akcję w tym odcinku, że następnego na pewno się nie doczekam! ![]()
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości powiem, że Siwan i Roni NAPRAWDĘ zginęli. Była to cześć mojego nikczemnego planu
![]() ![]() A co do pytania czemu Aladar się przyznał do zarzutu Nancy... no to powiem, że w zamierzeniu miało to wyglądać tak, że on musiał się przyznać bo gdyby zaprzeczył, Igor zaczął by podejrzewać, że cała ta historia z wirusem jest zmyślona. Dlatego zrobił to po części dlatego, żeby nie zdradzić dziewczyn (trochę nieprzemyślane, wiem). Dzięki za komentarze i od razu mówie, że trochę czasu minie zanim wrzucę nowy odcinek, ale zdradzę wam, że ujawnię w nim przeszłość Nancy i pojawi się stara "dobra" znajoma Aladara ![]() PS Niedługo powróci Mika/Alice... tak tylko wspominam jakbyście się za nią stęsknili ![]() Ostatnio edytowane przez Fobika : 25.09.2008 - 17:26 |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
Wspaniały ten odcinek. Aladar...hm... Mi się wydaje, że on to zrobił mimo wszystko z lojalności, tzn. chciał ochronić dziewczyny. I tak Ana mnie zaskoczyła. Niby taka niewinna, a kłamie jak z nut. No i w końcu Roni i Siwan. Szkoda mi tylko Roniego, bo Siwana od początku nie polubiłam. Myślałam, że stworzą z Nancy i Aladarem szczęśliwą rodzinkę^^'
Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Guest
|
![]()
A ja nie uwierzę dopóki nie zobaczę!
Faktycznie szkoda młodego - Nancy będzie miała jeszcze większe wyrzuty sumienia ![]() Oj, naprawdę jesteś nikczemna! ![]() Nie, no Siwan był od początku do odstrzału - taki jakiś bohater za krórym nikt nie będzie tęsknił... To w takim razie się domyślam kto będzie następny ![]() Cytat:
![]() ![]() Ech, ty naprawdę jesteś niedobra... Ale i tak cię kochamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#267 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Chociaż szczerze Ci powiem, że wolałabym aby to np.: Aladar zginął lub kto inny niż Roni. On się już dużo wycierpiał. Lecz skoro był taki zamysł to ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]()
Ty zła kobieta jesteś
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |