|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ilona ma piękne oczy i rysy twarzy. Bardzo mi się podoba, jedynie w brwiach mi coś nie pasuje. No i nosek trochę za szeroki.
Daria - Zdecydowanie moja faworytka. Piękny cień do powiek, idealnie dobrana fryzura i skin. Ma takie smutne oczy...czyzby płacząca panna młoda? Tylko ten nos mi się nie podoba...a raczej maska na nim. Wydaje się być jakby...kanciasty. Sara - oczy mogłyby być ciut nizej. Jest bardzo ładna, a te piegi i pieprzyki dodają jej sporo uroku. Milena - ojej...przecudne oczy i usta. Nie mam zadnych uwag, jest piękna. Bardzo dobrze dobierasz dodatki. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O, widzę że powracasz do wstawiania simów ^^
Co do samej już simki: piękna ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bardzo ładna 10|10
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zero zastrzeżeń
![]() Normalnie na początku pomyślałem, że to zdjęcia prawdziwych ludzi, masz talent! pozdr. chrupek |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ma wszystkich zdjęć simek (albo mi się nie wyświetlają), więc skomentuję te, które widzę:
Renata - jest ładna, ale ma jakiś taki przyćmiony wzrok, Justyna - ma zbyt wydatna dolna wargę, ale jest ok, Sara - nie podoba mi się, ma jakiś dziwny nos, Luiza - ma zbyt szeroko rozstawione oczy, jest taka sobie, Inga - jest naprawdę bardzo ładna, nie mam się do czego doczepić, Świąteczna para - nie podoba mi się simka, ma zbyt szeroką twarz, albo to te włosy sprawiają, że ma coś z twarzą. Sim jest fajny, podoba mi się, Adriana - jest ładna, ale ma zbyt jasne tęczówki oczów, jak na swoją ciemną karnację, Kamila - ładna, taka naturalna i dziewczęca, Ilona - jest nawet fajna, ale ma nieprzyjemny wyraz twarzy, wydaje się taka zarozumiała i nieprzystępna i ma nieco szeroki nosek, Daria - fajna i w zasadzie tylko tyle mogę o niej napisać, bo do nadzwyczajnych nie należy, Sara - brzydki sin, z bliska wygląda jakby miała zmieszczoną twarz, poza tym jest ładna, Milena - fajna, ale nie podobają mi się jej uniesione brwi, Najładniejsza z Twoich simów jest, moim zdaniem, Inga. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Simka jest zachwycająca, na całe szczęście wróciłaś do postaci z TS2
![]()
#8 |
|
![]()
Ojej, Milena jest taka śliczna!
NA początku wydawało mi się, że jest żywa ![]() Niemożliwe po prostu ![]()
#9 |
|
![]()
aniołek, Gold_Chocolate, Charionette, Vipera, FioletowaSkarpeta, Sherlock, EWA FARNA, chrupek, Searle, niepokorna, Red Trumpet - dziękuję za komentarze
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Milena jest niby ładna, aczkolwiek coś mi w niej nie pasuje... Sama nie wiem co. Ale masz talent do takich rzeczy! (nie to co ja ;x)
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|